Openingsuren

Maandag 19/04 12:00 - 19:00
Dinsdag 20/04 07:00 - 19:00
Woensdag 21/04 07:00 - 19:00
Donderdag 22/04 07:00 - 19:00
Vrijdag 23/04 07:00 - 19:00
Zaterdag 17/04 07:00 - 19:00
Zondag 18/04 07:00 - 12:15

Foto’s

Info

Spar Emelgem

Moet je nog snel langs de supermarkt om boodschappen te doen en zoek je een winkel waar je kennis kunt maken met scherpe prijzen, interessante promoties en een uitgebreid assortiment aan voedingswaren, wasproducten, verzorgingsproducten, kuisproducten, brood, gebak en dranken?
Bij Spar Emelgem in de Baronstraat in Emelgem (Izegem) vind je de boodschappen die je nodig hebt!
 

Algemene voeding

Als je voor jezelf of je gezin een lekkere maaltijd op tafel wilt toveren met de meest verse ingrediënten, is Spar Emelgem de winkel waar je ze kunt gaan halen. Van brood en vis tot bieren en likeuren, en van frisdranken tot champagne: werkelijk alles is voorzien om van jouw maaltijd een culinair hoogstandje te maken.
 

Groenten en fruit

Je dagelijkse dosis groenten en fruit vind je ongetwijfeld terug in het grote aanbod dat deze winkel etaleert. Met de nadruk op versheid en kwaliteit biedt deze winkel de meest verse groenten- en fruitsoorten aan. Zin in een frisse appel of op zoek naar een lekkere groente om ’s avonds bij je vlees en aardappelen klaar te maken? Of wil je een lekkere fruitmand voor jezelf of om als cadeau te geven?
 
Ontdek de groenten- en fruitafdeling van deze handelaar en haal vandaag nog je dosis natuurlijke vitamines binnen!
 

Beenhouwerij

De beenhouwerij van Spar Emelgem is een waar festijn voor de vleesliefhebbers. Met een uitgebreid gamma aan vers vlees, charcuterie en kazen is deze beenhouwerij evenwaardig aan een professionele slagerij. Er is tevens een afdeling traiteur voor al uw bereide gerechten, barbecue, fondue en gourmet.
 

Andere producten

Ook voor rookwaren, dierenvoeding, wasproducten en kuisproducten kan je in deze supermarkt terecht.
Spar Emelgem is dus een one-stop-shop: eenmaal je er binnengaat, hoef je die dag geen andere winkels meer te bezoeken omdat je er werkelijk alles terugvindt wat je nodig hebt.
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief