Veva - Construct

Openingsuren

Maandag 02/08 10:00 - 12:0015:00 - 18:00
Dinsdag 03/08 10:00 - 12:0015:00 - 18:00
Woensdag 04/08 10:00 - 12:0015:00 - 18:00
Donderdag 05/08 10:00 - 12:0015:00 - 18:00
Vrijdag 06/08 10:00 - 12:0015:00 - 18:00
Zaterdag 31/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/08 GeslotenGesloten

Info

Bij VEVA Construct in Izegem hechten ze veel belang aan kwaliteit, duurzaamheid, energiebesparing en esthetiek als het op buitenschrijnwerk aankomt. Welk buitenschrijnwerk kan u bij VEVA Construct Izegem vinden? Tot de services behoren: het plaatsen van ramen en deuren in PVC, aluminium of hout, het plaatsen van zonwering, sectionale poorten en carports.

Ramen en deuren in PVC, aluminium en hout
De PVC ramen en deuren blinken uit in gebruiksgemak. Ze zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en creëren een hoge thermische isolatie.
Bij aluminium ramen zijn zeer hoge thermische waarden mogelijk. De drie edities van aluminium profielen zijn: elith, sumith en zenith.
Ook voor houten ramen en deuren zijn er heel wat keuzemogelijkheden. U kan kiezen uit verschillende houtsoorten (Afzelia, Meranti, Eucalyptus, lariks en den) en uit meerdere afwerkingen. De houten ramen en deuren worden altijd geïmpregneerd om ze weersbestendig te maken.
U kan bij hier trouwens niet alleen ramen of deuren kopen. Een plaatsingsdienst komt in regio West-Vlaanderen ook nog eens de plaatsing én de afwerking tot in de puntjes verzorgen.

Sectionale poorten
VEVA Construct in Izegem is uw specialist in sectionale poorten. In het gamma vindt u sectionale poorten in de meest uiteenlopende vormen, kleuren en afmetingen, maar ook aan gebruiksgemak, energiebesparing en veiligheid wordt gedacht. Voor het ontwerp kan u bijvoorbeeld kiezen voor een volle standaard poort, maar ook een raam, een deur of een panoramisch venster over de gehele breedte kunnen perfect in de poort verwerkt worden.
Ook voor de bekleding met poortpanelen heeft u heel wat opties, zoals Stucco, woodgrain, vlakke pollygrain panelen, microrib of cassette motieven.
 

Bij VEVA Construct kan u sectionale poorten kopen en u kan ze ook meteen door ons laten plaatsen. De plaatsingsdienst zorgt voor een vakkundige installatie en naadloze afwerking van uw buitenschrijnwerk. Heeft u een nieuwe poort aangekocht om de oude te vervangen, dan nemen de plaatsers de oude poort ook gratis mee.

 
Zonwering
Of u nu kiest voor vaste screens of voor verandazonwering, u bent altijd zeker van topkwaliteit. Voor vaste screens wordt bewust gekozen voor fabrikant Soltis. Voor horizontale zonwering kan u rekenen op de betrouwbaarheid van Dixon.
Beide types zonwering worden vervaardigd met 100% gepigmenteerde polyacryldoeken die UV-bestendig zijn, water- en vuilafstotend en kleurbehoudend.

Carport
Onder een carport staat uw wagen of mobilhome altijd droog, veilig en beschermd tegen weer, wind, vuil en roest. u heeft heel wat opties die ervoor zorgen dat de carport perfect past bij het uiterlijk van uw huis. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een plat dak, een zadeldak of een gebogen dak, een constructie in een standaardkleur of een RAL-kleur naar keuze.

Op zoek naar een professional voor uw buitenschijnwerk? Bij Veva Construct nemen ze de tijd om uw buitenschrijnwerk te plannen en de mogelijkheden in detail met u te overlopen. Bovendien stellen ze gratis een prijsvoorstel op maat op dat u vast aangenaam zal verrassen. Contactgegevens vindt u terug op www.veva-construct.be.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief