Andere belangrijke handelaars

Groep Deketelaere - ABIS - PLAFOTEX

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Op weekdagen bereikbaar van 08u00 tot 18u00.

Info

Hebt u recent een huis gekocht of is uw eigen huis aan vernieuwing toe? Dankzij Groep Deketelaere te Jabbeke moet u niet telkens verschillende aannemers voor elk specifiek werk aanstellen. Deze interieurontwerpers, meubelmakers en technici werken samen om voor u een prachtig, kwalitatief ontwerp te bedenken, volgens uw projecteisen en wensen. Groep Deketelaere heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen en uitvoeren van totaalprojecten. Hier vindt u ontwerp, uitvoering en coördinatie onder één dak.
 

Verwarming

Een verwarmingssysteem is een fundamenteel element in uw woning. Groep Deketelaere kan voor u diverse systemen plaatsen, zoals vloerverwarming, convectoren en radiatoren. Daarnaast kunnen de vakmannen ook uw technische ruimte installeren. Denk maar aan een cv-ketel en een boiler.

Om het extra gezellig te maken binnenshuis, voorziet Groep Deketelaere uw woning graag van een openhaard. U kan hier terecht voor zowel traditionele haarden, als gas- en pellethaarden.

In de zomer zorgt een airconditioninginstallatie dan weer voor een aangenamer klimaat binnenshuis. Ook het plaatsen hiervan maakt deel uit van de diensten van Groep Deketelaere.
 

Meubilair

Bij Groep Deketelaere te Jabbeke kunt u terecht voor modern meubilair op maat en schrijnwerk. De specialisten verwerken zelf zowel massief hout, plaatmateriaal als composiet. 
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Groep Deketelaere - ABIS - PLAFOTEX, 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 83

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Groep Deketelaere - ABIS - PLAFOTEX

Nieuws & Promoties

Plameco wordt PLAFOTEX

Wij pakken uit met ons nieuw gamma aan spanplafonds en wanden onder de merknaam Plafotex.
Wij bieden u een nog groter gamma aan koud gespannen geweven plafonds en wanden aan in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Groep Deketelaere - ABIS - PLAFOTEX als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden