Groep Deketelaere - ABIS - PLAFOTEX

Openingsuren

Maandag 20/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 19/01 Na afspraak

Info

Hebt u recent een huis gekocht of is uw eigen huis aan vernieuwing toe? Dankzij Groep Deketelaere te Jabbeke moet u niet telkens verschillende aannemers voor elk specifiek werk aanstellen. Deze interieurontwerpers, meubelmakers en technici werken samen om voor u een prachtig, kwalitatief ontwerp te bedenken, volgens uw projecteisen en wensen. Groep Deketelaere heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen en uitvoeren van totaalprojecten. Hier vindt u ontwerp, uitvoering en coördinatie onder één dak.
 

Verwarming

Een verwarmingssysteem is een fundamenteel element in uw woning. Groep Deketelaere kan voor u diverse systemen plaatsen, zoals vloerverwarming, convectoren en radiatoren. Daarnaast kunnen de vakmannen ook uw technische ruimte installeren. Denk maar aan een cv-ketel en een boiler.

Om het extra gezellig te maken binnenshuis, voorziet Groep Deketelaere uw woning graag van een openhaard. U kan hier terecht voor zowel traditionele haarden, als gas- en pellethaarden.

In de zomer zorgt een airconditioninginstallatie dan weer voor een aangenamer klimaat binnenshuis. Ook het plaatsen hiervan maakt deel uit van de diensten van Groep Deketelaere.
 

Meubilair

Bij Groep Deketelaere te Jabbeke kunt u terecht voor modern meubilair op maat en schrijnwerk. De specialisten verwerken zelf zowel massief hout, plaatmateriaal als composiet. 
 

Ligging en routebeschrijving