Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 30/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/04 Na afspraakNa afspraak

Info

Vakantiewoningen Hoeve de Hagepoorter

Stijlvolle gastenkamers tussen Brugge en de kust
 
Kom tot rust in deze gerestaureerde hoevegebouwen uit de 18de en 19de eeuw met een unieke ligging in de dorpskern van Zerkegem (Jabbeke) bij Brugge, in een groene omgeving. Veel kleine landschapselementen zoals hagen, heggen, knotwilgen en boomgaard nodigen uit om van de natuur te genieten.

De vakantiewoningen van Hoeve de Hagepoorter zijn een ideale uitvalsbasis voor een citytrip naar de kunststad Brugge en om van het strand aan de Vlaamse kust te genieten (beide op circa 15 km). Badplaatsen zoals De Haan, Bredene, Oostende zijn vlot bereikbaar.

Heel wat kleine steden en dorpen zoals Damme, Lissewege en Oudenburg zijn het bezoeken waard. U kunt hier wandelen en fietsen op één van de vele fietsroutes. Het Brugse Ommeland biedt alles voor een actieve vakantie, ontspanning en culinair genieten.

Waarin verschilt onze vakantieboerderij van een hotel, Bed and Breakfast (B&B) of een gastenkamer? Voor het logies met opgemaakte bedden en handdoeken zorgen wij. Maaltijden bereidt u zelf in de volledig ingerichte keuken of u gaat in één van de vele restaurants in de buurt eten. U bent niet afhankelijk van etenstijden. U gaat slapen en eten wanneer u dat wilt. De vakantiewoningen voor 2, 4 of 6 personen beschikken over een volledig ingerichte keuken, badkamer, zithoek, eettafel met stoelen, tv met dvd en draadloos internet, terras met tuinmeubelen.

Ligging en routebeschrijving