Garage Chris Peeters

Openingsuren

Maandag 26/02 08:30 - 12:3013:00 - 18:00
Dinsdag 27/02 08:30 - 12:3013:00 - 18:00
Woensdag 28/02 08:30 - 12:3013:00 - 18:00
Donderdag 29/02 08:30 - 12:3013:00 - 18:00
Vrijdag 23/02 08:30 - 12:3013:00 - 18:00
Zaterdag 24/02 Na afspraak
Zondag 25/02 Gesloten

Foto’s

Info

Garage Chris Peeters, gelegen op de Wildersedreef 24 in Kampenhout, is jouw partner als het gaat over de aankoop van je tweedehandwagen en het onderhouden of herstellen van je huidige auto. Met trots bieden wij onze klanten in Kampenhout en omgeving de beste diensten en een uitstekende klantenservice. Ons ervaren team van monteurs staat klaar om jouw voertuig te onderhouden, repareren en weer in optimale staat te brengen. Of het nu gaat om kleine onderhoudsbeurten, complexe reparaties, bandenwissels of problemen met de uitlaat, wij bieden een breed scala aan diensten om aan al uw noden te voldoen. Bij Garage Chris Peeters streven we ernaar om kwaliteit, vakmanschap en eerlijkheid te leveren, zodat je met een gerust hart jouw auto aan ons kunt toevertrouwen. 


Onderhoud van alle type voertuigen

Als jouw vertrouwde partner in Kampenhout en omgeving, staan we klaar om het onderhoud van alle types voertuigen op ons te nemen. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn we goed uitgerust om jouw auto te voorzien van het nodige onderhoud. Of je nu nieuwe banden nodig hebt om je grip op de weg te verbeteren, een eenvoudige oliewissel wilt laten uitvoeren om je motor soepel te laten draaien, of zelfs onderdelen wilt laten vervangen, ons ervaren team staat voor je klaar. Het is van groot belang om je wagen regelmatig te laten onderhouden om jouw voertuig in topconditie te houden, zodat je veilig en zorgeloos de weg op kunt. Bij Garage Chris Peeters streven we altijd naar uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit, omdat we het vertrouwen en tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel dragen.
 

Herstelling van alle type voertuigen

Wij herstellen alle types voertuigen, van personenauto's tot bedrijfswagens en alles daartussenin. Of je nu een nieuwe batterij nodig hebt, problemen hebt met de uitlaat of vering, remmen die het begeven of een airco die allesbehalve koelt, ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Bij Garage Chris Peeters voeren we eerst een grondige diagnose uit voordat we aan de reparatie beginnen, zodat we het probleem nauwkeurig kunnen identificeren en de meest efficiënte en doelgerichte aanpak kunnen hanteren.

Daarnaast begrijpen we het belang van hoogwaardige wisselstukken voor het uitvoeren van kwaliteitsvolle reparaties. Daarom werken we enkel met betrouwbare leveranciers en voorzien we onze klanten van originele of hoogwaardige wisselstukken om de duurzaamheid en prestaties van hun voertuigen te waarborgen. Bij Garage Chris Peeters ben je aan het juiste adres voor een uitstekende service en betrouwbare oplossingen voor al je voertuig herstellingen. 
 

Vind je betrouwbare tweedehands auto

Ben je op zoek naar een tweedehands auto? Bij Chris Peeters ben je aan het juiste adres! We hebben een uitgebreid aanbod aan tweedehandswagens waarvan je erop kunt vertrouwen dat ze grondig gecontroleerd en gescreend zijn. We zorgen ervoor dat elke auto voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen voordat deze wordt aangeboden voor verkoop. We begrijpen hoe belangrijk het is om met een veilig hart een auto te kunnen kiezen, en daarom nemen we de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat onze tweedehandsvoertuigen betrouwbaar en in goede staat zijn. Of je nu op zoek bent naar een gezinsauto, een compacte stadsauto of een krachtige SUV, wij hebben een breed scala aan opties om aan jouw behoeften en budget te voldoen.
 

Jouw Opel en Volkswagen specialist

Garage Chris Peeters is Opel en Volkswagen specialist, je bent bij ons dus aan het juiste adres voor onderhoud en herstelling van deze automerken. Met hun jarenlange ervaring kunnen we jouw Open of Volkswagen met de beste expertise en zorgvuldigheid onderhouden en repareren. Of het nu gaat om regulier onderhoud, zoals het vervangen van filters en vloeistoffen, of het uitvoeren van complexe reparaties en het diagnosticeren van moeilijke problemen, we staan altijd klaar om jouw auto in topconditie te houden. Je kunt rekenen op de beste service en zorg voor jouw Opel of Volkswagen. 

Reviews door klanten van Garage Chris Peeters

10 Davy op 2020-12-17 om 13:45:38
fantastische service, doe zo verder
9,1 Ingrid op 2019-01-12 om 09:10:05
garage met jaren ervaring, vriendelijk en hulpvaardig
9,5 Gerrit op 2019-01-04 om 16:05:20
Chris is een zeer behulpzame, vakbekwame garagist waar je op elk moment terecht kan.
9 Georges op 2018-08-08 om 19:56:43
Hij jaagt u niet onnodig op kosten voor uw wagen
9 Hugo op 2018-06-07 om 10:49:02
vriendelijk,steeds klaarstaand,correct,makkelijk te bereikensteeds klaarstaandgarage is garage,Chris zorgt voor onthaal
10 Jean-Pierre op 2018-01-05 om 11:02:50
Heeft een brede visie en altijd in voor een praatje. Al heel wat meegemaakt met onze auto's, maar Chris heeft dat allemaal en voor een schappelijke prijs opgelost. Danke Chris !!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Garage Chris Peeters een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond