Openingsuren

Maandag 23/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 25/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 22/05 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Haarmode Karin

We kijken allemaal af en toe in de spiegel naar ons haar en denken dan soms: welke haarstijl zou nog bij mij passen? Is het te lang of net te kort? Kan er een kleurtje of effectje in? En wat met de verzorging ervan?

Op die vragen geeft Haarmode Karin graag een antwoord, zowel aan vrouwen, mannen als kinderen. Maak snel een afspraak en laat je haar schitteren dankzij de gouden vingers van deze ervaren kapster!
 

Voor hem en haar

Haarmode Karin is al jarenlang the place to be in Kampenhout voor mensen die zowel een klassieke als moderne haarstijl willen. Zaakvoerder Karin specialiseerde zich niet enkel in vrouwenkapsels maar ook in mannenkapsels en kinderkapsels. Ze legt de focus op service en kwalitatief geleverd werk. Door haar jarenlange ervaring in het vak staat ze haar klanten ook bij door het geven van professioneel advies met betrekking tot het verzorgen van uw haar.
 

Een uitgebreide waaier aan diensten

Het kapsalon van Karin is gezellig en er heerst een huiselijke sfeer waardoor iedere klant zich meteen thuis voelt. Karin biedt alles aan wat u van een professioneel kapsalon kan verwachten: balayage, ontkrullen, opsteekkapsels, haar wassen, permanenten, haarkleuringen, brushing, ombré maar eveneens hairextensions.
 

Kapsalon voor dames, heren als kinderen

Zoals eerder vermeld is haarmode Karin voor hem en haar ook de ideale kapper voor zowel heren als kinderen. Karin zorgt altijd voor een strakke haarsnit waardoor uw vriend, man of kind steeds met een lach bij Karin buitenkomt.
 

Kapper aan huis.

Door de toenemende populariteit van Haarmode Karin voor hem en haar, koos Karin ervoor om tijdens het weekend ook huisbezoeken te doen. Ze doet dit echter wel enkel in noodgevallen.

Voor een reguliere afspraak kunt u steeds tijdens de normale openingsuren terecht bij het salon.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Vriendelijkste Handelaar Kampenhout

Dank u wel iedereen om op mij te stemmen tot Vriendelijkste Handelaar van Kampenhout! Ik ben een trotse handelaar en ook bedankt aan iedereen die aanwezig was op de uitreiking!!

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Haarmode Karin voor Hem en Haar een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Een heel gelukkig 2022 en tot in... 10 Review door: Alexandra
Tot Binnenkort. Marc... 10 Review door: Marc
Tot binnenkort... 10 Review door: Marc
Tot binnekort... 10 Review door: Marc
zeer tevreden, altijd een plezie... 10 Review door: Nadine
Top!... 10 Review door: Sylvia