Openingsuren

Maandag 02/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 03/08 08:30 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 04/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 05/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Haarmode Karin

We kijken allemaal af en toe in de spiegel naar ons haar en denken dan soms: welke haarstijl zou nog bij mij passen? Is het te lang of net te kort? Kan er een kleurtje of effectje in? En wat met de verzorging ervan?

Op die vragen geeft Haarmode Karin graag een antwoord, zowel aan vrouwen, mannen als kinderen. Maak snel een afspraak en laat je haar schitteren dankzij de gouden vingers van deze ervaren kapster!
 

Voor hem en haar

Haarmode Karin is al jarenlang the place to be in Kampenhout voor mensen die zowel een klassieke als moderne haarstijl willen. Zaakvoerder Karin specialiseerde zich niet enkel in vrouwenkapsels maar ook in mannenkapsels en kinderkapsels. Ze legt de focus op service en kwalitatief geleverd werk. Door haar jarenlange ervaring in het vak staat ze haar klanten ook bij door het geven van professioneel advies met betrekking tot het verzorgen van uw haar.
 

Een uitgebreide waaier aan diensten

Het kapsalon van Karin is gezellig en er heerst een huiselijke sfeer waardoor iedere klant zich meteen thuis voelt. Karin biedt alles aan wat u van een professioneel kapsalon kan verwachten: balayage, ontkrullen, opsteekkapsels, haar wassen, permanenten, haarkleuringen, brushing, ombré maar eveneens hairextensions.
 

Kapsalon voor dames, heren als kinderen

Zoals eerder vermeld is haarmode Karin voor hem en haar ook de ideale kapper voor zowel heren als kinderen. Karin zorgt altijd voor een strakke haarsnit waardoor uw vriend, man of kind steeds met een lach bij Karin buitenkomt.
 

Kapper aan huis.

Door de toenemende populariteit van Haarmode Karin voor hem en haar, koos Karin ervoor om tijdens het weekend ook huisbezoeken te doen. Ze doet dit echter wel enkel in noodgevallen.

Voor een reguliere afspraak kunt u steeds tijdens de normale openingsuren terecht bij het salon.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Prettige Kerst, Gelukkig Nieuwja... 9,5 Review door: Micheline
Je bent een TOPmadam... 10 Review door: Martine
Een hele goede kapster en altijd... 10 Review door: Marie-Anne
... 10 Review door: Joëlle
Beste kapster... 10 Review door: Ronald