Openingsuren

Maandag 24/06
Dinsdag 18/06
Woensdag 19/06
Donderdag 20/06
Vrijdag 21/06 08:30 - 17:00
Zaterdag 22/06
Zondag 23/06

Foto’s

Info

Natu-Ral: kwaliteitsvolle planten uit eigen streek

Sofie en Dimi zijn een ondernemend duo dat de sprong waagde om de kwekerij van Jo Bogaerts over te nemen in 2020, precies een dag voor de coronamaatregelen van kracht gingen. Het werd een start die ze nooit zullen vergeten, een die hen onmiddellijk uitdaagde om een creatieve benadering te hanteren in hun ondernemerschap.

Met meer dan een decennium aan ervaring in de tuinbouwsector, brengt Dimi een schat aan kennis en passie voor planten en tuinontwerp naar het bedrijf. Zijn expertise strekt zich uit tot het onderwijs, waar hij fungeert als docent tuinaannemer en tuinontwerper aan de Syntra avondschool. Aan de andere kant brengt Sofie een achtergrond in de logistieke sector in combinatie met een diepe liefde voor alles wat de natuur te bieden heeft. Haar voorliefde voor de natuur in al haar veelzijdigheid is een drijvende kracht in hun onderneming.

Samen zetten Sofie en Dimi zich in om met hun team een dynamisch bedrijf te creëren dat zich richt op zowel professionele als particuliere klanten. Ze bouwen voort op een fundament van klantvriendelijkheid, kwaliteit en een uitgebreid assortiment, waarbij ze vastberaden zijn om hun kwekerij tot een succes te maken door het aanbieden van de allerbeste producten en services.
 

Puur natuur

Bij Natu-Ral is de natuur in haar puurste vorm te vinden, waar de schoonheid van planten samengaat met ongeëvenaarde kwaliteit. Met een indrukwekkend en uitgebreid assortiment van ongeveer 2000 soorten en variëteiten vaste planten, is Natu-Ral een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Van de sierlijke bodembedekkers en levendige borderplanten tot de aromatische kruiden, elegante varens, rustieke bamboes en wuivende siergrassen; elke hoek van hun kwekerij onthult een nieuw botanisch wonder.

De missie van Natu-Ral is niet alleen het verkopen van planten, maar ook het creëren van een harmonieuze sfeer en rust in elke tuin waar hun planten wortel schieten. Gedreven door passie en expertise, vernieuwt en breidt het team van Natu-Ral hun assortiment jaarlijks uit, om zo aan de veranderende behoeften en smaken van hun klanten te voldoen. Ze zijn dan ook een vertrouwde keuze voor een divers klantenbestand, variërend van tuinaanleggers en tuincentra tot collega-telers en enthousiaste particuliere tuiniers. Met Natu-Ral verzeker je je van een groene oase, zowel letterlijk als figuurlijk.
 

Planten kopen: uitkiezen op de kwekerij

Ben je een particuliere tuinliefhebber? Natu-Ral nodigt je uit om gedurende het hele jaar de rijke diversiteit van de kwekerijvelden te ervaren. Elke vrijdag, van 8u30 tot 17u, openen ze de poorten voor enthousiastelingen zoals jij. Bovendien zijn er speciale zaterdagopeningen in 2023, waarbij je tussen 9u en 16u kunt rondwandelen en planten kunt selecteren.

Bij je bezoek aan de kwekerij stellen ze het op prijs als je eerst even bij het bureau langs komt. Een warme begroeting wacht op je, en zo kunnen ze je voorzien van een handige gids en bestellijst om je te helpen bij je keuzes. Mocht je al een idee hebben van welke planten je graag zou willen, maar ze liefst persoonlijk wil uitkiezen, laat het dan vooraf weten. Zo kan er gezorgd worden dat er etiketten klaarliggen, zodat je gemakkelijk de gewenste planten kunt lokaliseren op de uitgestrekte velden.

Als je de voorkeur geeft aan het gemak van digitaal bestellen, staan ze bij Natu-Ral klaar om je bestellingen via e-mail te ontvangen en te verwerken. Je groene dromen zijn slechts een mailtje verwijderd!
 

Planten bestellen en bestellingen laten klaarzetten

Je wordt vriendelijk verzocht om je bestelling minstens een week van tevoren door te geven, zodat er voldoende tijd is om alles voor je klaar te zetten.

Er zijn momenten waarop bepaalde gevraagde planten of variëteiten niet voorradig zijn, of dat er een bijzondere nieuwe cultivar in het assortiment is gekomen die ze graag met je willen delen. Bij het plaatsen van je bestelling horen ze graag of ze, indien nodig, specifieke planten mogen vervangen door soortgelijke variëteiten.
 

Gratis genieten van de velden en planten

Breng een bezoek aan de schitterende velden, elke vrijdag van 8u30 tot 17u en dompel jezelf onder in de natuurlijke pracht. Bovendien zijn er speciale zaterdagopeningen voor 2023 op de volgende data: 16/09, 23/09, 30/09, 7/10, 14/10, 21/10, 28/10, en 4/11, steeds van 9u tot 16u.

De dynamiek van de seizoenen zorgt ervoor dat de velden elke week of maand transformeren. Afhankelijk van de bloeiperiodes van de diverse plantensoorten, kun je telkens een uniek en betoverend beeld verwachten bij elk bezoek. Je bent uitgenodigd om dit steeds veranderende landschap in al zijn schoonheid te komen ervaren!

Reviews door klanten van Natu-Ral Plantenkwekerij

10 Karlien op 2022-12-23 om 07:28:07
Doe zo verder….goed bezig!
10 Yolanda op 2022-09-21 om 11:34:37
Bij Natu-Ral wordt je supervriendelijk ontvangen. Ze luisteren naar jouw wensen en adviseren jou deskundig zodat je je tuintje of plantenperk mooi kunt afwerken. Ze geven goede combinatietips van planten ifv de bloeitijd (voorjaar/zomer/herfst) zodat ons perkje er het ganse jaar door mooi bij ligt. Supertevreden!
9,9 Karine op 2021-11-06 om 09:48:32
Goede prijs- kwaliteit
9,4 Hilde op 2021-03-08 om 08:57:58
Veel succes met jullie onderneming!
10 Dorien op 2020-11-16 om 12:45:28
veel succes met de nieuwe zaak!
9 Johan op 2020-11-15 om 14:31:27
Vriendelijke bediening. Je vragen worden op een aangename manier beantwoord.
9,9 Annemie op 2020-11-15 om 14:26:19
Doe zo voort, het is aangenaam shoppen bij jullie. De tijd om rustig rond te kijken. Bij vragen uitgebreide en duidelijke antwoorden.

Ligging en routebeschrijving