Ontdek de reviews van klanten van Carwash De Sterre in Kapellen.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
al van in het begin zijn we trouwe klant, het kan niet anders, want wat wil je: steeds met een lach en vriendelijk gebaar wordt je auto kraaknet en 'met liefde afgeleverd'! in alle weersomstandigheden heeft "de carwash" altijd een persoonlijk contact zowel bij het inrijden als bij het buitenrijden. DOE ZO VERDER !

Review door Lieve op 2022-08-08
Scoremotivatie
Doe zo verder

Review door Alicia op 2020-10-07
8,2 Top...
Scoremotivatie
Top

Review door Milan op 2020-10-16
Scoremotivatie
Altijd met een lach, zelfs met winterweer of regen, respect!

Tips voor de handelaar
Awel, houden zo!

Over de ontvangst
Kan niet beter, ik ga er dus al jaaaaaren naartoe en hoop nog lang ook!

Review door Josee op 2017-03-29
Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.