Openingsuren

Maandag 06/02 07:00 - 18:00
Dinsdag 31/01 Gesloten
Woensdag 01/02 07:00 - 18:00
Donderdag 02/02 07:00 - 18:00
Vrijdag 03/02 07:00 - 18:00
Zaterdag 04/02 06:30 - 18:00
Zondag 05/02 06:30 - 16:00

Info

Brood & Banket Lonneville heeft een ruim assortiment aan brood, koffiekoeken, taarten en gebak

Voor heerlijk vers brood en banket in Kaprijke zit u helemaal goed bij Brood & Banket Lonneville in de Eeklostraat. Met hun jaren ervaring, ruim assortiment en uitstekende productkennis staan zij hun klanten graag met de glimlach bij. 
 

Brood, koffiekoeken, taarten en gebak

Brood & Banket Lonneville staat iedere dag garant voor heerlijk, dagvers brood en patisserie. U vindt er naast tal van verse broodspecialiteiten ook heerlijke sandwichen, pistolets en croissants. Zoetebekken kunnen zich tegoed doen aan de vele lekkere koffiekoeken, ideaal voor de lunch of een verwenontbijt. Ook taarten en drooggebak zijn te verkrijgen, smakelijk!
 

Gepersonaliseerde fototaarten voor feesten en evenementen

Taart en gebak mag uiteraard op geen enkele verjaardag, huwelijk, communie of ander feest ontbreken! Daarom vindt u naast een ruime standaardselectie bij Brood & Banket Lonneville ook heel wat taarten op bestelling. Deze kunnen naar believen worden gepersonaliseerd met een leuke door u gekozen kleurenfoto! Bestellingen kan u altijd plaatsen op hun website
 

Belegde broodjes, chocolade, pralines, roomijs en ijstaarten

Ten slotte bevat het aanbod van Brood & Banket Lonneville nog heel wat andere overheerlijke delicatessen. Zo maken zij zelf heerlijke confituren, chocolade, roomijs en andere specialiteiten. IJs is op bestelling ook te verkrijgen in de vorm van prachtige ijstaarten, ideaal voor warme feestgelegenheden! Ten slotte kan u er ook terecht voor een lekker belegd broodje, uiteraard ook weer versgebakken. 
 

Banketgebak, vers belegd broodje

Loopt het water u al in de mond? Spring dan gauw binnen voor een vers brood, heerlijk banketgebak, vers belegd broodje of andere plaatselijke specialiteiten van Brood & Banket Lonneville. Voor meer info en alle bestellingen kan u terecht op www.bakkersonline.be/lonneville. Hou hun facebookpagina in het oog voor acties! 
 

Kindertaarten

Het belangrijkste feest voor een kind is zijn of haar verjaardag. Alle helden, knuffels of dromen kunnen bij Bakkerij Lonneville omgetoverd worden in taartvorm. De taarten bestaan uit biscuit met slagroom en  fruit .
 

Gelegenheidstaarten

Een grote taart voor een speciale dag? Geboorte of doopsel, communie of lentefeest, trouw, jubileum of andere speciale gelegenheid die een uitzonderlijke taart verdient? Breng Brood & Banket Lonneville op de hoogte van uw wensen en krijg de perfecte taart als resultaat.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Brood & Banket Lonneville

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Brood & Banket Lonneville een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo voort !!!... 9,5 Review door: ERNA
Super producten! Wij rijden graa... 10 Review door: Marleen
de vriendelijkheid van de verkoo... 5,2 Review door: Cathy
Doe zo verder, jullie zijn goed... 10 Review door: Mieke
Alles is in orde bij jullie .r... 10 Review door: Carine
Altijd vriendelijk ontvangen... 9,5 Review door: Christian
Lekkerste brood & pistolets uit... 9,5 Review door: Tom