Openingsuren

Maandag 26/04 07:00 - 18:00
Dinsdag 27/04 GeslotenGesloten
Woensdag 28/04 07:00 - 18:00
Donderdag 22/04 07:00 - 18:00
Vrijdag 23/04 07:00 - 18:00
Zaterdag 24/04 06:30 - 18:00
Zondag 25/04 06:30 - 16:00

Info

Voor heerlijk vers brood en banket in Kaprijke zit u helemaal goed bij Brood en banket Lonneville in de Eeklostraat. Met hun jaren ervaring, ruim assortiment en uitstekende productkennis staan zij hun klanten graag met de glimlach bij. 
 

Brood, koffiekoeken, taarten en gebak

Brood en banket Lonneville staat iedere dag garant voor heerlijk, dagvers brood en patisserie. U vindt er naast tal van verse broodscpecialiteiten ook heerlijke sandwichen, pistolets en croissants. Zoetebekken kunnen zich tegoed doen aan de vele lekkere koffiekoeken, ideaal voor de lunch of een verwenontbijt. Ook taarten en drooggebak zijn te verkrijgen, smakelijk!
 

Gepersonaliseerde fototaarten voor feesten en evenementen

Taart en gebak mag uiteraard op geen enkele verjaardag, huwelijk, communie of ander feest ontbreken! Daarom vindt u naast een ruime standaardselectie bij Brood en banket Lonneville ook heel wat taarten op bestelling. Deze kunnen naar believen worden gepersonaliseerd met een leuke door u gekozen kleurenfoto! Bestellingen kan u altijd plaatsen op hun website
 

Belegde broodjes, chocolade, pralines, roomijs en ijstaarten

Ten slotte bevat het aanbod van Brood en banket Lonneville nog heel wat andere overheerlijke delicatessen. Zo maken zij zelf heerlijke confituren, chocolade, roomijs en andere specialiteiten. IJs is op bestelling ook te verkrijgen in de vorm van prachtige ijstaarten, ideaal voor warme feestgelegenheden! Ten slotte kan u er ook terecht voor een lekker belegd broodje, uiteraard ook weer versgebakken. 
 
Loopt het water u al in de mond? Spring dan gauw binnen voor een vers brood, heerlijk banketgebak, versbelegd broodje of andere plaatselijke specialiteit. Voor meer info en alle bestellingen kan u terecht op www.bakkersonline.be/lonneville. Hou hun facebookpagina in het oog voor acties! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief