Kwadraad

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Maandag 01/06 Na afspraak
Dinsdag 02/06 Na afspraak
Woensdag 03/06 Na afspraak
Donderdag 04/06 Na afspraak
Vrijdag 05/06 16:00 - 20:00
Zaterdag 06/06 10:00 - 12:00
Zondag 07/06 Gesloten

Info

Bij naaicafé Kwadraad in Kaprijke kan u terecht voor leuke naaiworkshops, zowel voor volwassenen als voor kinderen, beginners en gevorderden. U kan hier een cursus patroontekenen volgen, leren handpoppen maken, of kleren naaien. In de winkel te Kaprijke kan u bovendien terecht voor stoffen.
 

Naaicafé Kwadraad

In een stoffenwinkel in Kaprijke, genaamd Kwadraad, gonst het van de creativiteit en bedrijvigheid dankzij de mooie stoffen en naaiworkshops die hier plaats vinden.

Modeontwerpster en zaakvoerder Katia Van de Woestijne helpt u hier héél graag verder met advies voor stoffen, kleuren en combinaties, zodat u zelf aan het naaien kan, alleen of in een workshop.
 

Workshop naaien

De zaakvoerder van Kwadraad geeft graag haar kennis door dankzij workshops. Deze workshops vinden plaats in het atelier achter de winkel in Kaprijke.

U zal hier telkens met veel plezier naailes volgen, met een goede begeleiding, in een fijne groep. Of u een beginner of gevorderde bent, iedereen die een workshop volgt, wordt uitstekend geholpen naargelang zijn of haar niveau. De stoffen voor de workshop kan u handig uit de winkel zelf halen.

Eventuele geïnteresseerden kunnen altijd telefonisch contact opnemen dankzij de gegevens op deze pagina.
 

Workshop patroontekenen

Een workshop die geregeld plaatsvindt bij Kwadraad is de workshop patroontekenen. In deze cursus leert u heel wat basistechnieken en krijgt inzicht in patroontekenen. U leert maten opnemen, een kledingstuk op maat tekenen en meer.
 

Workshop handpop

Wilt u zelf een handpop leren maken? De cursus handpop maken bij Kwadraad kan zowel gevolgd worden door beginners als gevorderden en is heel leuk om mee te doen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief