Info


Drukkerij Baudoin

Drukkerij Baudoin is een complete dienstverlener op het gebied van drukwerk. Drukkerij Baudoin vervaardigt voor zowel ontwerp- en reclamebureaus als vele rechtstreekse opdrachtgevers een volledig pakket drukwerk. Dit varieert van eenvoudige naamkaarten tot full color folders, brochures en boeken. Ook kan u bij ons terecht voor gelegenheidsdrukwerk en administratief drukwerk. Wij zijn tevens erkend als drukker van officiële documenten (btw-, vervoersdocumenten,... e.d.). Drukkerij Baudoin staat daarbij garant voor alle vormen van voorbereiding en afwerking.

Wij drukken zowel voor particulieren, ondernemingen, verenigingen en XL opdrachten. De klanten bedienen met de beste zorg en kwaliteit staat voor ons voorop. Voor veel KMO's zijn wij dan ook een vaste grafische partner. 

 

De Postiljon

Wij drukken ook wekelijks het weekblad De Postiljon. Hierin wordt steeds het meest relevante nieuws uit uw streek verzameld en in een mooi geheel gegoten. Dit kan gaan over uw dorp, uw vereniging, uw familie en over uw sociale activiteiten. 28.000 gezinnen ontvangen wekelijks De Postiljon. Indien u interesse heeft kan u hierin steeds adverteren of een zoekertje plaatsen. 
 

Ligging en routebeschrijving