Wendy's Pampertaarten en droogbloemen

Openingsuren

Maandag 11/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/07 GeslotenGesloten
Woensdag 06/07 11:00 - 18:00
Donderdag 07/07 11:00 - 18:00
Vrijdag 08/07 11:00 - 18:00
Zaterdag 09/07 10:00 - 15:00
Zondag 10/07 10:00 - 15:00

Info

Ben je op naar het het perfecte kraamgeschenk, dan is Wendy's Pamperpaarten the place to be

Wendy's Pampertaarten staat altijd voor je klaar om het ideale cadeau te realiseren en te personaliseren. Uiteraard is dat niet het enige want Wendy denkt ook aan wat je er nog als extra bij kunt geven zoals heliumballonnen en babyborrel tafels. Zij verzorgen alles tot in de puntjes zodat jij zelf niet meer hoeft na te denken en voluit kunt genieten van een leuke dag. 
 

Pampertaarten, geboorte mandjes

Een pampertaart is en blijft een origineel en handig cadeau naar kersverse ouders. Wendy's Pampertaarten heeft ze in verschillende maten en voor elk budget. Bij de prachtige pamptertaarten van Wendy kan je een kaartje of sticker laten toevoegen waarop je een leuke opmerking kunt schrijven. Kom je liever origineel uit de hoek met een geboortemandje, dan kan je er makkelijk één laten samenstellen door Wendy's Pampertaarten. Je kan ze laten vullen met verzorgingsproducten, knuffeltjes, doekjes,...
 

Koffertjes, baby boxen, broer en zus boxen

Wendy's Pampertaarten heeft verscheidene baby boxen en koffertjes in de aanbieding. In het ruime assortiment vind je o.a. een koffertje met een badset, speelset of eetset. Ook is er een knuffelbox, of boxen met spaarpot en nog zoveel meer. Wil je graag ook wat extra aandacht geven aan grote broer of zus, dan heeft Wendy ook een broertjes box en een zusjes box die gevuld is met allemaal leuke en lekkere dingen. 
 

Meter en peter boxen, oma en opa boxen

Er is een baby op komst en je bent er eindelijk uit wie de trotste meter en peter mag worden. Uiteraard wil je dé ultieme vraag graag op een origineel manier stellen. Wendy's Pampertaarten heeft verschillende boxen waarop je de toekomstige peter/meter kunt verrassen. Ook de oma's en de opa's mogen niet vergeten worden, want ook hen kunnen getrakteerd worden op een leuke verrassing met een prachtige box van Wendy. 
 

Cadeautjes met een vraag, geboorte traktaties

Wendy's Pampertaarten heeft leuke snoeptraktaties om de geboorte van een baby leuk te vieren onder vriendjes van broer of zus. Wendy maakt met plezier deze traktaties klaar naar jouw wensen en snoepkeuzes. Of heb je misschien iets anders te vieren en wil je graag een gepersonaliseerde koffer laten makken met leuk opschrift, ook dat hoort bij de service van Wendy's Pampertaarten. Ga zeker eens langs in Kasterlee of contacteer haar gerust om een bestelling te plaatsen. Ook via de website https://www.wendys-pampertaarten.be vind je alle informatie over haar diensten en service terug.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Wendy's Pampertaarten en droogbloemen

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Wendy's Pampertaarten en droogbloemen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder. Je bent top... 10 Review door: Anik
Neen... 9 Review door: Fons
Super leuke winkel!... 10 Review door: Yinte
Was helemaal top... 10 Review door: Hilde
(y)... 8,5 Review door: Rit
Wendy's schop ,ik kan jullie... 10 Review door: Marijke