Bouwverlof

Openingsuren

Maandag 02/10 08:00 - 18:00
Dinsdag 03/10 08:00 - 18:00
Woensdag 27/09 08:00 - 18:00
Donderdag 28/09 08:00 - 18:00
Vrijdag 29/09 08:00 - 17:00
Zaterdag 30/09 GeslotenGesloten
Zondag 01/10 GeslotenGesloten

Info

FCV uit Keerbergen is uw warmtespecialist in Vlaams-Brabant. U kan rekenen op grote vakkennis van centrale verwarming tot vloerverwarming, zowel op vlak van installatie, als voor reparatie en onderhoud van uw toestellen. FCV bvba is tevens een gecertificeerd installateur van zonne-energiesystemen. De vakman bezorgt u voor iedere project een gratis en vrijblijvende offerte.

 

Energiebesparing dankzij zonnepanelen

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken? Wilt u verwarming creëren dankzij hernieuwbare energie? Dan is de plaatsing van zonnepanelen een grote stap in de goede richting. De zonnepanelen van FCV uit Keerbergen zetten zonlicht om in energie. Op deze manier wordt er groene stroom opgewekt die gebruikt kan worden voor de verwarming van een woning of van water. De panelen bieden eenvoudige totaalconcepten die gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden op elk type dak. Het plaatsen van zonnepanelen is een investering die terugbetaald wordt in slechts enkele jaren tijd.

 

Specialist in verwarming

Begint u aan een nieuwbouwproject, zijn er onderhoudswerken vereist in uw woning of bent u aan het renoveren? FCV te Keerbergen is uw specialist inzake verwarming van alle soorten.
Contacteer de expert gerust voor al uw noden op vlak van verwarming. FCV plaats en herstelt uw centrale verwarming, radiatoren en vloerverwarming. U kan ook beroep doen op de specialist inzake verwarming voor het plaatsen en onderhouden van uw thermostaankraan, chauffageketel, zonneboiler en warmtepompen. Anderzijds kan u beroep doen op de expertise in het plaatsen en herstellen van aircosystemen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van FCV bv

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je FCV bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond