Juli + Kerstperiode

Binnenhuisinrichting JVG

Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraak
Dinsdag 30/05 Na afspraak
Woensdag 31/05 Na afspraak
Donderdag 01/06 Na afspraak
Vrijdag 02/06 Na afspraak
Zaterdag 03/06 Na afspraak
Zondag 04/06 Na afspraak

Info

Binnenhuisinrichting JVG

Bent u uitgekeken op het interieur in uw woning? Dan kan het interessant zijn om Binnenhuisinrichting JVG te contacteren! Johan Van Goethem is al meer dan 30 jaar actief in het schildersvak, dus hij kan u zeker helpen bij het vernieuwen van uw interieur.
 

Schilder- en behangwerken

Voor alle professionele binnen- en buitenschilderwerken bent u bij Binnenhuisinrichting JVG aan het juiste adres. Hij zorgt voor vernieuwing in uw woning door frisse kleurtjes aan te brengen aan uw muren. Johan Van Goethem werkt uiterst professioneel en maakt enkel gebruik van kwaliteitsverven.

Toch liever behang aan de muur in plaats van verf? Ook hiervoor moet u bij Binnenhuisinrichting JVG zijn. Hij brengt het gewenste behang zorgvuldig aan uw muren aan!
 

Laminaat en parket

De vloerbedekking in uw woning beu gezien en wilt u voor een iets meer landelijke stijl gaan? Binnenhuisinrichting JVG plaatst laminaat of parket in uw woning. Deze werken worden steeds uitgevoerd met de meest professionele voorbereiding en afwerking.
 

Raamdecoratie

Op zoek naar gordijnen om uw woning een beetje op te frissen? Neem zeker eens contact op met Binnenhuisinrichting JVG. Johan Van Goethem helpt u bij het uitkiezen en plaatsen van gordijnen. Bij twijfel over welke gordijnen u wilt plaatsen, geeft hij het nodige advies!

Interesse in één van de diensten van Binnenhuisinrichting JVG? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het nummer 015/23 64 66. Kijk ook zeker eens op de website voor meer info en foto’s.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Binnenhuisinrichting JVG een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond