Mertens

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Na afspraak
Dinsdag 30/04 Na afspraak
Woensdag 01/05 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 28/04 Gesloten

Info

Wanneer je een woning koopt, maak je die graag eigen aan jezelf. De indeling en inrichting van de ruimtes, de kleuren, de vloer, het plafond, ...  Dit alles draagt bij tot het creëeren van je eigen "thuis". 

Hebt u net een woning gekocht waar nog wel wat werk aan is? Zou je graag aan een bepaald gedeelte van je huis renovatiewerken laten uitvoeren? Of is je buitenterras of gevel aan verandering toe? Dan is Mertens in de Korte Welvaart in Keerbergen dé vakman om je daarbij te assisteren!

 

Renovatiewerken

Je kan een beroep doen op de diensten van Mertens in Keerbergen voor een gedeeltelijke of volledige renovatie van uw woonst. Deze stielman heeft ervaring in het plaatsen of heraanleggen van gevels, vloeren, terrassen, tegels, muurwerken, badkamers, keukens, slaapkamers, woonkamers, ...

NIeuwe tegels in uw badkamer? Een frisse kleur als nieuwe verflaag in de slaapkamer? Of wenst u voor de vloer graag de gezelligheid van parket of laminaat in huis te halen? Bespreek het met Mertens en overloop de mogelijkheden!
 

Gratis offerte na afspraak

Voor iedere klus weet professioneel renovator Sven Mertens wel een geschikte, stijlvolle oplossing uit te dokteren met zijn klanten. Samen wordt bekeken wat de wensen en mogelijkheden zijn en vervolgens bezorgt renovatiespecialist Mertens u een scherpe offerte.

Vraag vrijblijvend een afspraak aan en geniet van het vakmanschap van deze klusser. 

 

Ligging en routebeschrijving