Rijwielen Ronny Hornix

Openingsuren

Maandag 06/02 Gesloten
Dinsdag 07/02 08:30 - 12:0013:00 - 18:30
Woensdag 08/02 08:30 - 12:0013:00 - 18:30
Donderdag 09/02 08:30 - 12:0013:00 - 18:30
Vrijdag 03/02 08:30 - 12:0013:00 - 18:30
Zaterdag 04/02 08:30 - 12:0013:00 - 17:00
Zondag 05/02 Gesloten

Foto’s

Info

Herenfietsen en damesfietsen

Rijwielen Ronny Hornix is je ervaren fietsenwinkel in Kinrooi met een specialisatie in herenfietsen en damesfietsen. Ben je opzoek naar een nieuwe fiets? Dan ben je bij Rijwielen Ronny Hornix aan het juiste adres. Met veel plezier help ik je verder in de zoektocht naar jouw ideale nieuwe fiets.
 

Kinderfietsen

Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment aan kinderfietsen. Droomt jouw kind van een roze meisjesfiets met een mandje vooraan? Of gaat de voorkeur uit naar een stoere fiets? Wil je een geschikte eerste fiets vinden om je zoontje of dochtertje op te leren fietsen, of zoek je een kwalitatieve kinderfiets waarmee naar school gefietst kan worden? Bij ons vind je het allemaal. Spring zeker eens binnen bij ons. In onze winkel staan onze modellen uitgestald om uitgetest te worden.
 

Elektrische fietsen

Wil je graag kennismaken met de voordelen van een elektrische fiets? Ook voor elektrische fietsen moet je bij Rijwielen Ronny Hornix zijn. De nieuwste modellen elektrische fietsen kan je in deze fietsenwinkel vinden.
 

Tweedehandsfietsen

Wij kunnen je ook een bescheiden aanbod aan tweedehandsfietsen aanbieden. Contacteer ons even voor meer informatie hierover. 
 

Fietsaccessoires

Daarnaast vind je in de winkel te Kinrooi een groot aanbod fietsaccessoires. Voor fietssloten, fietsmanden, bellen, snelbinders, zadeldekjes, fietspompen, helmen ... kan dus bij ons ook terecht.
 

Kwaliteitsmerken

Rijwielen Ronny Hornix in Kinrooi heeft een groot aanbod damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen van kwaliteitsmerken zoals Norta, Oxford, Bikkel bikes, BNB BIKE, RIH an andere.
 

Service op maat - 2 jaar garantie 

In de fietsenwinkel te Kinrooi krijg je advies over de juiste framehoogte, en interessante accessoires voor je fiets, voor het grootste fietscomfort. Rijwielen Ronny Hornix biedt steeds twee jaar garantie op een aangekochte fiets.
 

Fietsonderhoud en herstellingen

Ook wie op zoek is naar een ervaren fietsenmaker kan bij Rijwielen Ronny Hornix terecht voor onderhoud en herstellingen van de fiets. Is je fiets stuk en ben je op zoek naar een fietsenmaker in de buurt van Kinrooi? Als vaste waarde in de buurt staat Rijwielen Ronny Hornix voor je klaar als specialist in fietsonderhoud en fietsreparaties. De fietsenmaker herstelt je fiets in de zaak in Kinrooi.

Geraak je niet met je fiets tot in de fietsenwinkel? Wij komen je fiets aan huis ophalen!
Ga eens langs in de fietsenwinkel in Kinrooi om het aanbod fietsen te ontdekken. Met veel ervaring zal Rijwielen Ronny Hornix je veilig en comfortabel de op weg op helpen.

 

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Rijwielen Ronny Hornix een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond