Debacker Schilder- & Decoratiewerken

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Debacker Schilder- & Decoratiewerken is uw vakman uit Knokke-Heist met meer dan 20 jaar ervaring.
De specialist verzorgt al uw schilderwerken met kwaliteitsvolle producten en een perfecte afwerking, zowel binnen als buiten en beschikt ook over een mooie keuze behangpapieren. Daarnaast is het decoratiebedrijf gespecialiseerd in gordijnen, store, overgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën, shutters en veel meer.

 

Raamdecoratie

Raamdecoratie voorziet uw woning niet alleen van een bepaalde sfeer, maar verhoogt eveneens uw gevoel van privacy. Debacker Schilder- & Decoratiewerken presenteert u een aanbod houten jaloezieën, overgordijnen, rolgordijn en shutters in de winkel te Knokke-Heist.
 

Schilderwerken en behangen

Als bedrijf met jaren ervaring in schilderen en behangen garandeert Debacker Schilder- & Decoratiewerken uw woning van perfect afgewerkte schilder- en behangwerken, wat uw persoonlijke wensen ook mogen zijn. De schilder uit Knokke-Heist werkt met kwalitatieve verfproducten van Boss Paints en kan u een uitgebreid aanbod behangpapier presenteren om uw keuze uit te maken.
 

Kleuradvies

Komt u er niet uit in welke kleur u de kamers in uw woning wil verven? De decoratiespecialist uit Knokke-Heist kan u ook kleuradvies bieden om de gewenste sfeer in uw woning te creëren. Zo wordt uw omgeving een echte thuis.
Naast het schilderen en behangen binnen uw huis, is de vakman ook gespecialiseerd in het schilderen van buitenmuren.

Een schilder- of behangklus gepland, maar nog geen schilder of behanger gevonden? Een mooie set gordijnen om uw woonruimte een frisse toets te geven? Debacker Schilder- en Decoratiewerken is uw specialist terzake!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief