Schoonheidsinstituut Nicky

Openingsuren

Maandag 09/12 Gesloten
Dinsdag 10/12 09:00 - 19:00
Woensdag 11/12 09:00 - 19:00
Donderdag 12/12 09:00 - 19:00
Vrijdag 13/12 09:00 - 19:00
Zaterdag 14/12 09:00 - 17:00
Zondag 08/12 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut Nicky in de Dorpsstraat in Knokke-Heist is gespecialiseerd in gezichts- en lichaamsverzorgingen, definitieve laserontharing, permanente make-up, microdermabrasie, lichaam-relaxing en ontspanningstechnieken.
 

Meer dan 30 jaar ervaring

Reeds 34 jaar beschouwt deze professionele schoonheidsexperte haar werk als haar hobby en elke dag staat ze voor nieuwe uitdagingen!
Een krachtpunt van Schoonheidsinstituut Nicky: treed binnen in een wereld van welbehagen, keer het leven van alledag de rug toe en ontstress bij Nicky!      

Individualiteit ervaren, schoonheid beleven, werking voelen, loskomen van de tijd, ... Dat zijn de kernwaarden bij Schoonheidsinstituut Nicky!
 

Babor natuurcosmetica

Met de BABOR natuurcosmetica worden alle wensen vervuld! Hier krijgt u alles van de hoogste kwaliteit wat u nodig heeft voor uw huid, uw grootste lichaamsorgaan, uw zintuigen en uw welbevinden. 

Start de dag met de unieke BABOR dieptereiniging met Hy-öl en Phytoactive afgestemd op uw huidbeeld.     
Met deze gedurende 67 jaar ongewijzigde en gepatenteerde 2-fasen reiniging kunt U zich 2 maal per dag als herboren voelen! Daarvoor bieden wij u hoogwerkzame gezichts-en lichaamsverzorgingen aan voor alle eisen,huidtypen en huidbeelden! Op regelmatige tijdstippen bieden we U mooie promoties op verzorgingen aan in combinatie met de producten voor thuisgebruik.

 

Maak een afspraak

Heeft uw lichaam nood aan een deugddoende, revitaliserende behandeling waarbij u als persoon centraal staat en uw beleving op de eerste plaats komt?

Bel vandaag nog voor uw afspraak en laat u betoveren!

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Lifting

HIGH SKIN REFINER LIFTING SET nu voor € 99,00: koop nu de HSR LIFTING extra Firming Cream en krijg er gratis de HSR LIFTING extra Firming Oogcream bij( t.w.v. €34,90)

Open bijlage

Hand Cream

Babor Spa Repair Hand Cream:Nu van €22,90 Voor 19,00 met elsbes en madeliefje tegen ouderdomsvlekken. Caritéboter en hyaluronzuur hydrateren en beschermen de huid

Open bijlage

Eau de Toilette

Babor Men Eau de Toilette: tijdelijk aanbod voor € 42,50
Reversive Eau de Parfum voor dames met een subtiele rozengeur: € 59,00

Open bijlage

Babor Maskers

Ontdek de 3 nieuwe Babor Maskers: Clarifying Black Pearl Peel-off masker, Energizing Coffee gelmasker en Rejuvenating frech verjongend masker: NU € 24,90

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief

Reviews

altijd vriendelijk , zeer profes... 10 Review door: Linda
Zeer vriendelijke dame waar je a... 9 Review door: Irène
Geveldich, vriendlijk top... 10 Review door: Zuzana
schaf de parkeerkaart af.... Kan... 9,5 Review door: GRETA
Een mooie website zou leuk zijn!... 8,5 Review door: Kimberley
Doe gewoon zo verder,proficiat.... 10 Review door: Gonda