Schoonheidsinstituut Nicky

Openingsuren

Maandag 27/01 Gesloten
Dinsdag 28/01 09:00 - 19:00
Woensdag 22/01 09:00 - 19:00
Donderdag 23/01 09:00 - 19:00
Vrijdag 24/01 09:00 - 19:00
Zaterdag 25/01 09:00 - 17:00
Zondag 26/01 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut Nicky in de Dorpsstraat in Knokke-Heist is gespecialiseerd in gezichts- en lichaamsverzorgingen, definitieve laserontharing, permanente make-up, microdermabrasie, lichaam-relaxing en ontspanningstechnieken.
 

Meer dan 30 jaar ervaring

Reeds 34 jaar beschouwt deze professionele schoonheidsexperte haar werk als haar hobby en elke dag staat ze voor nieuwe uitdagingen!
Een krachtpunt van Schoonheidsinstituut Nicky: treed binnen in een wereld van welbehagen, keer het leven van alledag de rug toe en ontstress bij Nicky!      

Individualiteit ervaren, schoonheid beleven, werking voelen, loskomen van de tijd, ... Dat zijn de kernwaarden bij Schoonheidsinstituut Nicky!
 

Babor natuurcosmetica

Met de BABOR natuurcosmetica worden alle wensen vervuld! Hier krijgt u alles van de hoogste kwaliteit wat u nodig heeft voor uw huid, uw grootste lichaamsorgaan, uw zintuigen en uw welbevinden. 

Start de dag met de unieke BABOR dieptereiniging met Hy-öl en Phytoactive afgestemd op uw huidbeeld.     
Met deze gedurende 67 jaar ongewijzigde en gepatenteerde 2-fasen reiniging kunt U zich 2 maal per dag als herboren voelen! Daarvoor bieden wij u hoogwerkzame gezichts-en lichaamsverzorgingen aan voor alle eisen,huidtypen en huidbeelden! Op regelmatige tijdstippen bieden we U mooie promoties op verzorgingen aan in combinatie met de producten voor thuisgebruik.

 

Maak een afspraak

Heeft uw lichaam nood aan een deugddoende, revitaliserende behandeling waarbij u als persoon centraal staat en uw beleving op de eerste plaats komt?

Bel vandaag nog voor uw afspraak en laat u betoveren!

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Het ultieme BABOR Cleansingduo in een marmeren jasje. Onze Hy-Öl en bijhorende Phytoactive ( volgens huidbehoefte) worden nu aangeboden met een mooie korting van -10%, dus voor € 40,00 en verpakt in ee; herbruikbare doos.

Open bijlage

NIEUW: Dr BABOR Instant Lift Effect Cream: met direct LIFTING effect, ant-rimpel , jongere uitstraling, In een lichte structuur. Nu voor € 96,00

Open bijlage

Ontdek de 1e Gold Ampoulen...een wereldprimeur van BABOR! Weekkuur met 3 Hydra Plus , 2 Beauty Rescue en 2 3D Lifting Ampoulen voor slechts 29,90 en U steunt er het Charity diplomeringsprogramma mee! Denk hierbij ook aan Valentijn!

Open bijlage

BABOR AMPOULEN PAASEI: 14 beautyelexirs die uw huid hydrateren, beschermen, voeden en liften... nu -37% dus voor slechts € 47,00

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief

Reviews

Dag Nicky,rnrnBedankt vo... 9,5 Review door: Caroline
Super gedaan... 8 Review door: Beatrice
altijd vriendelijk , zeer profes... 10 Review door: Linda
Zeer vriendelijke dame waar je a... 9 Review door: Irène
Geveldich, vriendlijk top... 10 Review door: Zuzana
schaf de parkeerkaart af.... Kan... 9,5 Review door: GRETA