Schoonheidsinstituut Nicky

Openingsuren

Maandag 01/07 Gesloten
Dinsdag 02/07 09:00 - 19:00
Woensdag 26/06 09:00 - 19:00
Donderdag 27/06 09:00 - 19:00
Vrijdag 28/06 09:00 - 19:00
Zaterdag 29/06 09:00 - 17:00
Zondag 30/06 Gesloten
Er zullen heel wat promotie's en actie's in de kijker staan dit jaar!!!! Ik hou jullie op de hoogte!!!! BABOR NIEUWIGHEDEN: Grand Cru Verzorging en Ampoulen, Dr BABOR Collageen Boosterset, Voedingssuplementen, Herfst- Winter Make- Up, Nie...
Toon meer
Er zullen heel wat promotie's en actie's in de kijker staan dit jaar!!!!
Ik hou jullie op de hoogte!!!!


BABOR NIEUWIGHEDEN: Grand Cru Verzorging en Ampoulen, Dr BABOR Collageen Boosterset, Voedingssuplementen, Herfst- Winter Make- Up, Nieuwe Mascara’s, Nieuwe maskers!
 

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut Nicky in de Dorpsstraat in Knokke-Heist is gespecialiseerd in gezichts- en lichaamsverzorgingen, definitieve laserontharing, permanente make-up, microdermabrasie, lichaam-relaxing en ontspanningstechnieken.
 

Meer dan 30 jaar ervaring

Reeds 34 jaar beschouwt deze professionele schoonheidsexperte haar werk als haar hobby en elke dag staat ze voor nieuwe uitdagingen!
Een krachtpunt van Schoonheidsinstituut Nicky: treed binnen in een wereld van welbehagen, keer het leven van alledag de rug toe en ontstress bij Nicky!      

Individualiteit ervaren, schoonheid beleven, werking voelen, loskomen van de tijd, ... Dat zijn de kernwaarden bij Schoonheidsinstituut Nicky!
 

Babor natuurcosmetica

Met de BABOR natuurcosmetica worden alle wensen vervuld! Hier krijgt u alles van de hoogste kwaliteit wat u nodig heeft voor uw huid, uw grootste lichaamsorgaan, uw zintuigen en uw welbevinden. 

Start de dag met de unieke BABOR dieptereiniging met Hy-öl en Phytoactive afgestemd op uw huidbeeld.     
Met deze gedurende 67 jaar ongewijzigde en gepatenteerde 2-fasen reiniging kunt U zich 2 maal per dag als herboren voelen! Daarvoor bieden wij u hoogwerkzame gezichts-en lichaamsverzorgingen aan voor alle eisen,huidtypen en huidbeelden! Op regelmatige tijdstippen bieden we U mooie promoties op verzorgingen aan in combinatie met de producten voor thuisgebruik.

 

Maak een afspraak

Heeft uw lichaam nood aan een deugddoende, revitaliserende behandeling waarbij u als persoon centraal staat en uw beleving op de eerste plaats komt?

Bel vandaag nog voor uw afspraak en laat u betoveren!

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Nieuws & Promoties

Benieuwd hoe het met uw huid is gesteld? Ontdek het op di. 9 juli tijdens de BABOR huiddiagnosedag,waarbij uw huid 80 keer wordt uitvergroot. Het geeft u de stand van zaken over de rimpels,talg,poriën,pigmentvlekken en huidvochtigheid. Maak een afspraak!

Open bijlage

BABOR men set voor € 32,50! Vitalizing hair & body shampoo+ Calming after shave fluid+ Dynamic face moisturizer+Anti-wrinkle face &eye energizer! Ideaal ter kennismaking of voor op vakantie.

Open bijlage

BABOR Reversive gezichtverzorging: 2h. durende pure verwennerij met peeling en massage van handen en armen! De ultieme anti-aging om de huid te regenereren! € 140

Open bijlage

Baborinstituut Nicky viert haar 30 jarig bestaan! Op di 9 juli huiddiagnosedag! Maak een afspraak! Iedereen wordt verwelkomd met een hapje,drankje en geschenk. Ook de ganse week goed gevulde goodiebag en -10% bij aankopen vanaf €50. Breng gerust iem. mee!

Open bijlage

BABOR Sun Care! Bescherm uw huid vóór ,tijdens en na het zonnen! Uw huid is uw kostbaarste bezit!

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief

Reviews

altijd vriendelijk , zeer profes... 10 Review door: Linda
Zeer vriendelijke dame waar je a... 9 Review door: Irène
Geveldich, vriendlijk top... 10 Review door: Zuzana
schaf de parkeerkaart af.... Kan... 9,5 Review door: GRETA
Een mooie website zou leuk zijn!... 8,5 Review door: Kimberley
Doe gewoon zo verder,proficiat.... 10 Review door: Gonda