Schoonheidsinstituut Nicky

Openingsuren

Maandag 25/02 Gesloten
Dinsdag 26/02 09:00 - 19:00
Woensdag 27/02 09:00 - 19:00
Donderdag 21/02 09:00 - 19:00
Vrijdag 22/02 09:00 - 19:00
Zaterdag 23/02 09:00 - 17:00
Zondag 24/02 Gesloten
Er zullen heel wat promotie's en actie's in de kijker staan dit jaar!!!! Ik hou jullie op de hoogte!!!! BABOR NIEUWIGHEDEN: Grand Cru Verzorging en Ampoulen, Dr BABOR Collageen Boosterset, Voedingssuplementen, Herfst- Winter Make- Up, Nie...
Toon meer
Er zullen heel wat promotie's en actie's in de kijker staan dit jaar!!!!
Ik hou jullie op de hoogte!!!!


BABOR NIEUWIGHEDEN: Grand Cru Verzorging en Ampoulen, Dr BABOR Collageen Boosterset, Voedingssuplementen, Herfst- Winter Make- Up, Nieuwe Mascara’s, Nieuwe maskers!
 

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut Nicky in de Dorpsstraat in Knokke-Heist is gespecialiseerd in gezichts- en lichaamsverzorgingen, definitieve laserontharing, permanente make-up, microdermabrasie, lichaam-relaxing en ontspanningstechnieken.
 

Meer dan 30 jaar ervaring

Reeds 34 jaar beschouwt deze professionele schoonheidsexperte haar werk als haar hobby en elke dag staat ze voor nieuwe uitdagingen!
Een krachtpunt van Schoonheidsinstituut Nicky: treed binnen in een wereld van welbehagen, keer het leven van alledag de rug toe en ontstress bij Nicky!      

Individualiteit ervaren, schoonheid beleven, werking voelen, loskomen van de tijd, ... Dat zijn de kernwaarden bij Schoonheidsinstituut Nicky!
 

Babor natuurcosmetica

Met de BABOR natuurcosmetica worden alle wensen vervuld! Hier krijgt u alles van de hoogste kwaliteit wat u nodig heeft voor uw huid, uw grootste lichaamsorgaan, uw zintuigen en uw welbevinden. 

Start de dag met de unieke BABOR dieptereiniging met Hy-öl en Phytoactive afgestemd op uw huidbeeld.     
Met deze gedurende 67 jaar ongewijzigde en gepatenteerde 2-fasen reiniging kunt U zich 2 maal per dag als herboren voelen! Daarvoor bieden wij u hoogwerkzame gezichts-en lichaamsverzorgingen aan voor alle eisen,huidtypen en huidbeelden! Op regelmatige tijdstippen bieden we U mooie promoties op verzorgingen aan in combinatie met de producten voor thuisgebruik.

 

Maak een afspraak

Heeft uw lichaam nood aan een deugddoende, revitaliserende behandeling waarbij u als persoon centraal staat en uw beleving op de eerste plaats komt?

Bel vandaag nog voor uw afspraak en laat u betoveren!

Ligging en routebeschrijving