Openingsuren

Maandag 25/10 10:00 - 15:00
Dinsdag 19/10 10:00 - 15:00
Woensdag 20/10 Gesloten
Donderdag 21/10 10:00 - 15:00
Vrijdag 22/10 10:00 - 15:00
Zaterdag 23/10 10:00 - 17:00
Zondag 24/10 10:00 - 17:00

Info

Op zoek naar een nieuwe gsm of tablet, of is uw huidig model aan herstelling toe? Kom dan naar Over Seasons en geniet van een ruim aanbod en excellente service.
 

Herstellingen voor uw tablet, smartphone of muziekspeler

Heeft u uw toestel laten vallen of is het door onbekende redenen gestopt met functioneren? Dan helpen de experts van Over Seasons u graag verder. Ze zijn gespecialiseerd in het repareren van beschadigde Apple iPhones, iPads, smartphones van Samsung en Huawei, en tablets van Samsung. Of u nu last heeft van een gebroken scherm of waterschade, verlies van klank of verlies van beeld, zij lossen het op tegen een zachte prijs.
 

Nieuwe én tweedehands smartphones en tablets

Bent u op zoek naar een nieuw apparaat en/of wilt u van uw huidige af? Spring dan binnen bij Over Seasons en ontdek een ruim gamma aan zowel nieuwe als tweedehands gsm’s en tablets. Het ruime gamma omvat producten van de merken Apple, Samsung en Huawei en bevat zowel de beste, meest hoogstaande toestellen als goedkopere modellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u uw oude gsm doorverkopen? Ook dat is perfect mogelijk, zelfs als deze beschadigd of volledig stuk is. U krijgt steeds een eerlijke prijs voor al uw tweedehandstoestellen.
 

Ruim gamma hoesjes, screenprotectors en gadgets

Ten slotte vindt u bij Over Seasons nog tal van hoesjes, screenprotectors en accessoires voor uw tablet of smartphone. Met ruim 100 verschillende hoesjes zal u zeker iets vinden dat past op uw gsm en bij uw smaak. Qua screenprotectors heeft u de keuze tussen de goedkopere plastieken modellen of de duurdere maar stevigere glazen beschermers. Daarnaast vindt u ook nog heel wat gadgets en toebehoren voor uw apparaten, denk maar aan oortjes, headsets, opladers en powerbanks.
 
Voor een vollediger overzicht van het aanbod kan u steeds terecht op www.seasons-knokke.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/