Openingsuren

Maandag 13/12 08:00 - 19:00
Dinsdag 14/12 08:00 - 19:00
Woensdag 15/12 08:00 - 19:00
Donderdag 09/12 08:00 - 19:00
Vrijdag 10/12 Gesloten
Zaterdag 11/12 08:00 - 19:00
Zondag 12/12 08:00 - 19:00

Info

Bent u op zoek naar vleeswaren van de allerbeste kwaliteit, dan is Slagerij - Traiteur Vandycke de plaats waar u moet zijn

Slagerij Traiteur Vandycke is gelegen in de Lippenslaan, vlakbij de markt van Knokke-Heist. Zij zijn een slagerij - beenhouwerij die eer schept uit het presenteren van de beste vleessoorten, charcuterie en bereidingen aan hun klanten - en dit elke dag opnieuw.
 

Rundsvlees van eigen kweek, bereide gerechten

In hun gamma kan u rundvlees verkrijgen dat van eigen kweek is. Daarnaast bieden ze een ruim assortiment bereide gerechten aan die bij iedereen in de smaak vallen. U hebt een ruime keuze uit warme gerechten en koude gerechten. Naast de klassiekers zoals een vol-au-vent of spaghettisaus vind u ook gezonde alternatieven, frisse slaatjes en diverse pastabereidingen. Indien u wenst kan u een bestelling telefonisch doorgeven en zetten zij deze alvast voor u klaar. 
 

Witblauw uit eigen boerderij

Slagerij Traiteur Vandycke biedt Belgisch Witblauw aan dat door een eigen boerderij in de familie wordt gekweekt. In deze boerderij in Knokke-Heist worden alleen de beste runderen gevoed, gekweekt en verzorgt tot ze klaar zijn om geslacht te worden. Op deze manier kan Ivan Vandycke zijn vlees van topkwaliteit garanderen.
 

Varkensvlees, lamsvlees, wild, gevogelte

Al de verkrijgbare vleeswaren zoals varkensvlees, rundsvlees, lamsvlees, wild, gevogelte,.. komen recht van het hakblok naar de toonbank. Zij zorgen dus dat elke stuk vlees zorgvuldig wordt versneden en bereid. Hun kwaliteit als slagerij en traiteur kan u zeker smaken in hun kwaliteitsvol vlees. Ook voor kaasschotels, fijne vleeswaren en charcuterie bent u bij hen aan het juiste adres.

 

BBQ en andere cateringmogelijkheden

Hebt u een feestje gepland en wilt u graag eens een uniek concept als gastheer of gastvrouw? Tijdens het BBQ-seizoen verzorgen zij uw BBQ van A tot Z. Ze bieden verschillende menu's aan met de daarbijgevoegde sauzen. Deze menu's kunnen afgehaald worden of indien u een BBQ als feestje geeft, kan onze BBQ-chef en zijn team ter plaatse alles klaarmaken en uw gasten bedienen. Ze zorgen voor een professionele bediening, zodat u zelf samen met uw gasten een zorgeloze dag kunt hebben.
 

Fondue, gourmet, belegde broodjes, kaasplanken, koude schotels

Ook voor andere feestmaaltijden, zoals fondue, belegde broodjes, kaasplanken of kaasschotels, gourmet, wild, koude schotels en andere bereide schotels kunt u op hen een beroep doen. Hun traiteursdienst helpt u graag verder met de maaltijd van uw keuze! Hun website https://www.slagerijvandycke.be is ook steeds bereikbaar voor nog meer informatie en zo kan u makkelijk online bestellen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie

Nieuws & Promoties

Gevraagd: 👉 Poetshulp

Gevraagd:
👉 Poetshulp, elke dag behalve vrijdag, van 17u. tot 21u.
Heb jij interesse of ken jij iemand?
📞😁 Geef ons gerust een belletje op 050/620 625 of kom eens langs in de winkel op de Lippenslaan 101 en vraag naar Hilde of Ivan

Open website Open bijlage

Gevraagd: Flexi of student

Gevraagd: Flexi of student om ons team te versterken 💪
👉😀 Dagen en uren zijn bespreekbaar
Kom gerust langs in de winkel en vraag naar Hilde of Ivan
of bel naar 050/620 625 voor meer info

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Prima!... 10 Review door: Walter
Topkwaliteit, klantvriendelijk,... 10 Review door: PIETER
Wat een aanbod... 9,1 Review door: Dirk
Doe zo voor... 9,3 Review door: Daniel
dat het zo mag blijven! !ik hoop... 10 Review door: Christine
Top!... 10 Review door: Greta
Beste wensen voor het nieuwe jaa... 10 Review door: Christian