Slagerij - Traiteur Vandycke

Openingsuren

Maandag 05/10 08:00 - 19:00
Dinsdag 29/09 08:00 - 19:00
Woensdag 30/09 08:00 - 19:00
Donderdag 01/10 08:00 - 19:00
Vrijdag 02/10 GeslotenGesloten
Zaterdag 03/10 08:00 - 19:00
Zondag 04/10 08:00 - 19:00

Info

Slagerij Traiteur Vandycke is gelegen in de Lippenslaan, vlakbij de markt van Knokke-Heist. Zij zijn een slagerij - beenhouwerij die eer schept uit het presenteren van de beste vleessoorten, charcuterie en bereidingen aan hun klanten - en dit elke dag opnieuw.

In hun gamma kan u rundvlees verkrijgen dat van eigen kweek is. Daarnaast bieden ze een ruim assortiment bereide gerechten aan die bij iedereen in de smaak vallen. Indien u wenst kan u een bestelling telefonisch doorgeven en zetten zij deze alvast voor u klaar. 

 

Witblauw uit eigen boerderij

Slagerij Traiteur Vandycke biedt Belgisch Witblauw aan dat door een eigen boerderij in de familie wordt gekweekt. In deze boerderij in Knokke-Heist worden alleen de beste runderen gevoed, gekweekt en verzorgt tot ze klaar zijn om geslacht te worden. Op deze manier kan Ivan Vandycke zijn vlees van topkwaliteit garanderen.
 

Recht van het hakblok

Al de verkrijgbare vleeswaren zoals varkensvlees, rundsvlees, lamsvlees, wild, gevogelte,.. komen recht van het hakblok naar de toonbank. Zij zorgen dus dat elke stuk vlees zorgvuldig wordt versneden en bereid. Hun kwaliteit als slagerij en traiteur kan u zeker smaken in hun kwaliteitsvol vlees. Ook voor kaasschotels, fijne vleeswaren en charcuterie bent u bij hen aan het juiste adres.
 

BBQ en andere cateringmogelijkheden

Hebt u een feestje gepland en wilt u graag eens een uniek concept als gastheer of gastvrouw? Tijdens het BBQ-seizoen verzorgen zij uw BBQ van A tot Z. Ze bieden verschillende menu's aan met de daarbijgevoegde sauzen.

Deze menu's kunnen afgehaald worden of indien u een BBQ als feestje geeft, kan onze BBQ-chef en zijn team ter plaatse alles klaarmaken en uw gasten bedienen. Ze zorgen voor een professionele bediening, zodat u zelf samen met uw gasten een zorgeloze dag kunt hebben.

Ook voor andere feestmaaltijden, zoals fondue, belegde broodjes, kaasplanken of kaasschotels, gourmet, wild, koude schotels en andere bereide schotels kunt u op hen een beroep doen. Hun traiteursdienst helpt u graag verder met de maaltijd van uw keuze!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief