Openingsuren

Maandag 04/03 09:30 - 20:00
Dinsdag 05/03 09:30 - 20:00
Woensdag 28/02 09:30 - 20:00
Donderdag 29/02 09:30 - 20:00
Vrijdag 01/03 09:30 - 20:00
Zaterdag 02/03 09:30 - 20:00
Zondag 03/03 09:30 - 20:00

Info

Welkom bij .Zoute Cycles in de Bronlaan te Knokke Heist

is uw referentie voor alles wat met fietsen te maken heeft. U kan er terecht voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandsfietsen, u vindt er een ruim aanbod aan stadsfietsen voor zowel dames en heren. Verder in het assortiment vind u kinderfietsen en mountainbikes. Zoekt u een elektrische fiets? Ook hiervoor bent u bij .Zoute Cycles aan het juiste adres. 

 

Verhuur van fietsen

Een of meerdere dagen aan de Belgische kust in Knokke-Heist en nog op zoek naar een ecologisch en leuk alternatief voor de wagen? Bij .Zoute Cycles in Knokke-Heist huurt u gemakkelijk een fiets per uur, per dag of zelfs voor een langere periode. Ook e-bikes behoren tot het aanbod van fietsenverhuur .Zoute Cycles.
 

Fietsen in groep

Komt u de fiets ophalen en wenst u de auto te laten staan? Er is voldoende parkeermogelijkheid in de onmiddellijke omgeving van .Zoute Cycles. Zijn jullie als groep op zoek naar een leuke activiteit? Dan kan u rekenen op speciale condities en dit op alle dagen! Ideaal voor bedrijven, scholen en grote gezinnen. 
 

Aankoop of huur van fiets

Hebt u vragen voor of na de aankoop of huur van uw fiets? U kan bij .Zoute Cycles in Knokke-Heist steeds rekenen op een uitstekende service. U kan hen tijdens de openingsuren steeds bereiken op het vaste nummer. Na de uren zijn zij bereikbaar op GSM. 
 

Fietsherstellingen

Om het even welk merk of afkomst uw fiets heeft, .Zoute Cycles In Knokke neemt de herstelling voor hun rekening. Ook voor het onderhoud zoals een ketting vervangen, banden oppompen, remmen aanspannen, lekke banden vervangen, ... kan u .Zoute Cycles contacteren. Ook het onderhoud op elektrische fietsen is geen enkel probleem. Ze streven er telkens naar om een snelle service te bieden en voeren herstellingen binnen de 2 à 3 werkdagen uit. Bij kleine herstellingen hebt u uw fiets dezelfde dag al terug. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je .Zoute Cycles een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond