Bowling De Goe Smete

Openingsuren

Maandag 07/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 08/12 GeslotenGesloten
Woensdag 09/12 ... - ...14:00 - 22:00
Donderdag 10/12 ... - ...17:00 - ...
Vrijdag 11/12 ... - ...17:00 - ...
Zaterdag 05/12 ... - ...14:00 - ...
Zondag 06/12 ... - ...11:30 - 20:00

Foto’s

Info

Bowling De Goe Smete is gelegen  in het centrum van Koekelare. De zaak biedt een mooie bowling met een leuke drank- en eetkaart, ook voor de kleinsten. Naast een spelletje bowlen heeft u hier de mogelijkheid tot grillbuffet, barbecue bowling, Italiaanse bowling en kan u hier een verjaardagsfeestje organiseren.
 

Grillbuffet

Bij Bowling De Goe Smete kan u op zaterdag en zondag genieten van een grillbuffet met aperitief, diverse vleessoorten, saladebar, bereid visbuffet, drank, een dessertbord en een koffie.
 

Verjaardagsfeestje

Is het bijna de verjaardag van uw zoontje of dochter? Organiseer een super leuk verjaardagsfeestje Bowling De Goe Smete. Hier kunnen alle vriendjes samen de verjaardag vieren en smullen van pannenkoeken en frisdrankjes, gevolgd door twee bowlinggames.
 

Barbecue bowling

Niets leuker dan een barbecue in de zomer? Wat dacht u van een barbecue mét bowlingspel? Vanaf de paasvakantie tot eind augustus kan u bij Bowling De Goe Smete terecht voor barbecue bowling. U geniet in groep van ribbetjes, spek, biefstuk en worst, wijn, water en twee bowlingspelletjes.
 

Italiaanse bowling

Houdt u meer van de smaak van Italië? Ga dan voor het Italiaanse bowlingarrangement met een lekkere spaghetti of lasagne, een glaasje of frisdrank naar keuze en natuurlijk de twee bowlinggames.

 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief