Info

Schilderbedrijf Franky bestaat sinds 1997 en is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende onderneming! Ze staat dan ook bekend als dé expert in interieurdecoratie en wandbekleding in Koekelare en omstreken.
 

Wandbekleding: behang, schilderwerken… 

Schilderbedrijf Franky bvba is een vertrouwd adres voor al uw schilder- en decoratiewerken, alle behangwerken, het aanbrengen van decoratieve schildertechnieken en professioneel digitaal kleuradvies. Heeft u wat inspiratie nodig of weet u niet goed welke kleur en/of stijl het beste past bij uw interieur en smaak? Dan helpen de professionele medewerkers van Schilderbedrijf Franky u graag verder met gericht advies, aangepast aan uw stijl en de omstandigheden van de uit te voeren klus.  
 

Alle vloerbekleding: parket, laminaat, tegels… 

Naast wandbekleding is ook vloerbekleding een mogelijkheid bij Schilderbedrijf Franky, zo zorgen zij voor een totale interieurvormgeving! Wederom is een veelvoud aan stijlen en materialen beschikbaar, denk maar aan laminaat, echt parket, vast tapijt en tegelbevloering, om maar enkele van de opties op te noemen. Opnieuw wordt steeds rekening gehouden met uw voorkeuren, zo bekomt iedere klant een schitterend resultaat waar ze nog vele jaren genot van zullen hebben!  
 

Algemene schoonmaak 

Ten slotte staat Schilderbedrijf Franky ook in voor de algemene schoonmaak van uw woonst of zaak. Zij hebben ervaring met grondige kuisbeurten in onder meer huizen en appartementen, kantoren, winkels, etc. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook de doelstelling van Franky en zijn team om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. 

Wilt u nader kennismaken met het bedrijf of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Zij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren. 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Professional !... 10 Review door: Melissa
wat een stielkennis, zeer verzor... 9,5 Review door: Charles
Schilder die zeer bekwaam is in... 9,8 Review door: Hilde
Zeer betrouwbare zaakvoerder. H... 9,8 Review door: André
Onze volledige living en keuken... 10 Review door: Timothy