Koksijde Shopping

Foto’s

Info

Handelaarsvereniging Koksijde Shopping laat u graag kennismaken met de bloeiende zaken in Koksijde. Brengt u binnenkort een bezoek aan deze stad? Laat u verrassen door de vele handelaars in Koksijde Bad, waar kwaliteit en service hoog aangeschreven staan. Zoals in elke stad houden winkeluitbaters hier geregeld acties waardoor u voordeliger van diensten en producten kan genieten. Koksijde Shopping houdt u graag op de hoogte van alle promoties van de lokale handelaars, het hele jaar door.

 

Shoppen

Op zoek naar een paar leuke schoenen , een nieuwe outfit, een setje lingerie, je kunt het allemaal vinden in de Zeelaan van Koksijde.
Kleding dames Kleding Heren Lederwaren Lingerie Schoenen Handtassen Boetieken

 

Voeding

Moe van al het shoppen? Wilt u nieuwe energie opdoen? Naast winkel biedt Koksijde tal van tearooms, brasseries en restaurants waar u zich kan laten verwennen met een lekker hapje of drankje.
Ook slagerijen, bakkers, vishandels, groenten- en fruitboeren en supermarkten treft u hier in overvloed aan.

 

Verwennen

Koksijde huist heel wat handelaars die gespecialiseerd zijn in welzijn en schoonheid. Vindt uw favoriete sieraad bij de juwelier, ga voor een nieuw kapsel door binnen te springen bij een van de kappers, of bezoek een trimsalon met uw huisdier. Ook een apotheker en opticien vindt u hier.
Zin om nog even te blijven? U vindt verschillende hotels in de stad om uw verblijf in Koksijde te verlengen.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief