Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 10:30 - 18:00
Woensdag 17/08 10:30 - 18:00
Donderdag 18/08 10:30 - 18:00
Vrijdag 19/08 10:30 - 18:00
Zaterdag 20/08 10:30 - 18:00
Zondag 21/08 Gesloten

Info

Welkom bij Raamdecoratie FD in Koksijde.

Wat ooit begon als een klein confectieatelier voor gordijnen groeide uit tot een volwaardige winkel met eigen toonzaal waar u terecht kunt voor persoonlijk advies en inspiratie. Niettemin, blijven ze bij Raamdecoratie FD alle confectie uitvoeren in hun eigen atelier om u de perfecte afwerking te garanderen. De ambachtelijke roots van Frederik en zijn team maken hun tot wie zij zijn, want het zijn juist deze ervaringen die het toelaten om u goed op weg te helpen naar de perfecte raamdecoratie en veel meer. Steeds op maat en naar wens van de klant!
 

Gordijnstoffen, kussens, tapijten en verduistering 

Raamdecoratie FD bieden een breed assortiment gordijnstoffen met bijhorende accessoires, een ruime keuze aan zonwering en een waaier van decoratieve woonaccessoires, waaronder kussens en tapijten. Alsook, staan zij in voor de herstoffering van uw favoriete zitmeubels. Het aanbod van Raamdecoratie FD evolueert regelmatig. Zo blijven ze mee met de laatste interieurtrends en kunnen ze steeds de beste kwaliteit garanderen! 
 

Woondecoratie 

U kan bij Raamdecoratie FD rekenen op 100% maatwerk met een professionele afwerking. Ze staan altijd klaar met vakkundig advies en dit in de lijn van uw wensen. Ze bieden een breed assortiment van raamdecoratie en woondecoratie aan. Bent u geïntrigeerd, bezoek dan zeker hun toonzaal. Bent u geïntrigeerd? Bezoek dan snel hun toonzaal in Sint-Idesbald (Koksijde).

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Raamdecoratie FD een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews