Openingsuren

Maandag 29/11 Na afspraak
Dinsdag 30/11 09:30 - 18:00
Woensdag 01/12 09:30 - 18:00
Donderdag 02/12 09:30 - 18:00
Vrijdag 03/12 09:30 - 18:00
Zaterdag 04/12 09:30 - 18:00
Zondag 28/11 Gesloten

Info

Welkom bij Raamdecoratie FD in Koksijde.

Wat ooit begon als een klein confectieatelier voor gordijnen groeide uit tot een volwaardige winkel met eigen toonzaal waar u terecht kunt voor persoonlijk advies en inspiratie. Niettemin, blijven ze bij Raamdecoratie FD alle confectie uitvoeren in hun eigen atelier om u de perfecte afwerking te garanderen. De ambachtelijke roots van Frederik en zijn team maken hun tot wie zij zijn, want het zijn juist deze ervaringen die het toelaten om u goed op weg te helpen naar de perfecte raamdecoratie en veel meer. Steeds op maat en naar wens van de klant!
 

Gordijnstoffen, kussens, tapijten en verduistering 

Raamdecoratie FD bieden een breed assortiment gordijnstoffen met bijhorende accessoires, een ruime keuze aan zonwering en een waaier van decoratieve woonaccessoires, waaronder kussens en tapijten. Alsook, staan zij in voor de herstoffering van uw favoriete zitmeubels. Het aanbod van Raamdecoratie FD evolueert regelmatig. Zo blijven ze mee met de laatste interieurtrends en kunnen ze steeds de beste kwaliteit garanderen! 
 

Woondecoratie 

U kan bij Raamdecoratie FD rekenen op 100% maatwerk met een professionele afwerking. Ze staan altijd klaar met vakkundig advies en dit in de lijn van uw wensen. Ze bieden een breed assortiment van raamdecoratie en woondecoratie aan. Bent u geïntrigeerd, bezoek dan zeker hun toonzaal. Bent u geïntrigeerd? Bezoek dan snel hun toonzaal in Sint-Idesbald (Koksijde).

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Dessins, kleuren, afwerkingen

Dessins, kleuren, afwerkingen, texturen,... Onze gordijnen bieden diverse mogelijkheden om uw huis volledig naar uw smaak te bekleden

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews