Openingsuren

Maandag 30/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 31/01 GeslotenGesloten
Woensdag 01/02 10:00 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 02/02 10:00 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 03/02 10:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 04/02 10:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zondag 05/02 10:00 - 12:3013:30 - 18:00

Info

Geniet thuis van overheerlijke delicatessen die huisbereid worden door 't Zoet Genot Shop

We kennen allemaal 't Zoet genot dankzij hun welbekende tearoom/ijssalon/koffiehuis. Dit succes willen ze graag verder trekken met hun 't Zoet Genot Shop. Deze shop is de ideale plaats om een mooi relatiegeschenk te vinden. Bo staat graag voor je klaar  
 

Truffels, zeevruchten

Wat is het perfecte geschenk voor een echte zoetekauw? Dat zijn ongetwijfeld de truffels en zeevruchten van bij 't Zoet Genot shop. Een mooi assortiment aan geuren en smaken zullen je tegemoet komen van zodra jij je pakketje hebt ontvangen. Je hebt keuze uit verscheidene opties zoals aardbeien truffel, champagne truffel, banaan truffel, Pistache truffel, en het lijstje gaat nog wel even verder. Via deze link kan je elke truffel bekijken met bijhorende smaken https://zoetgenot.be/shop-oost-duinkerke/truffels-en-zeevruchten.
 

Cadeaupakketten

De cadeaupakketten van 't Zoet Genot zijn heel geliefd. Je hebt keuze uit tal van verscheidene pakketten met telkens een andere inhoud. Bo zorgt er telkens voor dat er een cadeaupakket bestaat voor ieders budget. Kijk hier om al paar voorbeelden te bekijken: https://zoetgenot.be/shop-oost-duinkerke/cadeaupakketen.
 

Gin 

Een delicatesse die je moet geproefd hebben, de huisbereide gin van 't Zoet Genot in Koksijde. De extracten die Christoph en Bo hebben verwerkt in de gins zorgen voor elk een aparte maar bijzondere smaak die zal proeven naar meer. Ga zeker langs in de shop van 't Zoet Genot en scoor hun gin. Je zal geen andere meer willen.
 

Kruidenthee, fruitthee, zwarte thee, groene thee

Het assortiment kruidenthee van 't Zoet Genot is er één om U tegen te zeggen. Voor elke smaak valt er wel wat te zeggen. Naargelang je eigen voorkeur kan je losse thee kopen . Klik op de link: https://zoetgenot.be/shop-oost-duinkerke/onze-thee en bekijk als eerste het assortiment met bijhorende samenstellingen. Zo kan je sneller je keuze maken wanneer je de shop bezoekt van 't Zoet Genot. 
 

Confituur, koekjes, cuberdons, nougat, koffie, ...

De shop van 't Zoet Genot bied je een totaalaanbod van producten aan. Zo kan je er na je bezoek aan de tearoom, de producten shoppen om thuis te kunnen nagenieten. Zij hebben hun huisbereide confituur, peperpoek, nougat en koffie voor je klaargemaakt om mee naar huis te kunnen nemen. Dit is altijd makkelijk om je eigen voorraad bij te vullen. Je hoort het, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos bij 't Zoet Genot. Bekijk hier het volledige aanbod van de shop: https://zoetgenot.be/shop-oost-duinkerke.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van 't Zoet Genot Shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je 't Zoet Genot Shop een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond