De Grashalm

Openingsuren

Maandag 26/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/02 GeslotenGesloten
Woensdag 28/02 GeslotenGesloten
Donderdag 29/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/02 10:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 24/02 10:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zondag 25/02 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Voor de absolute expert in siergrassen moet u bij De Grashalm te Kortenaken zijn!
 

Jonge kwekerij met ruim 160 soorten gras in eigen kweek

De Grashalm is een jonge kwekerij met een toch al zeer omvangrijk aanbod aan verschillende soorten grassen. U kunt ervan op aan dat de kwekers, die alle aangeboden grassoorten zelf kweken, hun planten door en door kennen. Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening is dan ook het adviseren en begeleiden van de klanten naar de grassoorten die het best bij hun noden en voorkeuren passen. Gratis advies is bij De Grashalm dan ook een evidentie.
 

Tuinaanleg: van ontwerp tot aanleg

Verder is De Grashalm ook een tuinaanlegbedrijf. Haar medewerkers leveren niet alleen aangekochte planten, maar planten deze ook zelf in de tuin van de klant indien gewenst. De tuinaanleggers kunnen echter meer dan de concrete aanleg, zij zullen in samenwerking met de klant ook met veel plezier een hele tuinplanning maken om uw tuin om te toveren tot een ware rustoase. Concreet kan u verder rekenen op onder meer de aanleg van omheiningen, planten, tuinpaden en terrassen.
 

Onderhoudswerken, -middelen en brandhout

Ten slotte stellen de medewerkers van De Grashalm zich beschikbaar voor alle onderhoudswerken aan uw tuin. Zij zullen met plezier uw gras en planten heraanleggen, reparaties uitvoeren en andere onderhoudsklussen tot een goed einde brengen. Ook bieden zij tal van producten aan om zelf uw tuin aan te leggen én gezond te houden: werp zeker een blik in het aanbod compost en potgrond voor gezonde, stralende planten! Verder is ook brandhout hier te verkrijgen, zo kan u in de winter gezellig bij een lekker warme haard genieten.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.grashalm.be, of neemt u telefonisch contact op via het nummer 0476/59 61 76.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Grashalm een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond