Happy Chimney

Openingsuren

Maandag 03/10 09:00 - 21:00
Dinsdag 04/10 09:00 - 21:00
Woensdag 05/10 09:00 - 21:00
Donderdag 29/09 09:00 - 21:00
Vrijdag 30/09 09:00 - 21:00
Zaterdag 01/10 09:00 - 12:00
Zondag 02/10 Gesloten

Info

Heb je een schoorsteenveger nodig? Bel dan Happy Chimney

Mijn naam is Jerry Nieuwling en met mijn bedrijf Happy Chimney kom ik graag bij je langs om je schoorsteen te reinigen of jouw mazoutketel te onderhouden. De zaak is gelegen in Kortenaken, maar ik werk over de hele regio's Vlaams-Brabant en Limburg. 
 

Reiniging schoorsteen

Laat je schoorsteen vakkundig reiniging door mij. Ik heb reeds jarenlange ervaring opgebouwd en ben op de hoogte van de laatste technieken om de reiniging grondig tot een goed einde te brengen. 
 

Plaatsing van roetluiken

Het reinigen van schoorstenen kan makkelijker gemaakt worden als je roetluiken laat plaatsen door Happy Chimney. Zo een roetluik is een toegangspunt waar het roet in terechtkomt wanneer de schoorsteen wordt gereinigd. Hierdoor kunnen de roetdeeltjes makkelijk verwijderd worden. Het handige is dat een roetluik binnens- en buitenshuis geplaatst kan worden. 
 

Onderhoud mazoutketel

Het beste is dat je een jaarlijks onderhoud regelt voor je mazoutketel. Ik ga hierbij nog een stapje verder, want als je me contacteert voor een onderhoudsbeurt van je ketel, zorg ik ook ineens voor een volledige reiniging van je schoorsteen. Mijn diensten tijdens een onderhoud betekent dat ik zorg voor een grondige reiniging van je mazoutketel, ik stel ze opnieuw af en ik eindig met het vegen van de schouw. Is er afval, dan ruim ik alles netjes op zodat je achteraf niet hoeft te poetsen. Het spreekt voor zich dat je een onderhoudsattest krijgt na het onderhoud.
 

Depannage bij mazoutketels

Heb je een dringend probleem met je mazoutketel, naast professioneel schouwveger ben ik onderhoudstechnicus van opleiding en kan je zo snel mogelijk depanneren met je verwarming. Voor dringende interventies ben ik altijd bereikbaar. 
 

Schoorsteenveger

Kies voor een uitstekende en vlotte service en contacteer Happy Chimney. Als professioneel schouwveger zorg ik in een mum van tijd voor een propere schoorsteen. Daarnaast heb ik alle kennis van mazoutketels. Voor iedereen die woont in de regio's Vlaams-Brabant en Limburg, onthou deze naam: Happy Chimney! Graag tot binnenkort, Jerry. 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Happy Chimney een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond