Openingsuren

Maandag 05/12 06:00 - 18:00
Dinsdag 29/11 06:00 - 18:00
Woensdag 30/11 06:00 - 18:00
Donderdag 01/12 06:00 - 18:00
Vrijdag 02/12 06:00 - 18:00
Zaterdag 03/12 08:00 - 12:0013:00 - 16:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Hognoul & Zn is een tankstation, shop en self carwash in één

Tankstation Hognoul & Zn in Kortenaken beschikt over een shop, waar je terecht kunt voor een kleine snack, om je kans te wagen bij één van de vele kansspelen of krasloten, een drankje en een tijdschrift. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw auto te wassen in de self carwash. Verder vindt je er vaste en vloeibare brandstoffen en gasflessen.
 

TotalEnergies Tankstation Kortenaken

De Total Excellium-brandstoffen in het tankstation van Hognoul & Zn in Kortenaken zorgen er niet alleen voor dat je zuinig de baan opgaat, ze zorgen ook voor jouw motor, zodat je de levensduur van jouw wagen doeltreffend verlengt. Het tankstation bied je alle gebruikelijke brandstoffen net als petroleum en gasolie extra. Als Total verdeler voorziet Hognoul & Zn je van de beste kwaliteit van brandstoffen. 
 

Shop aan tankstation

Wanneer je halte moet houden om te tanken en je nood hebt aan verfrissing of een kleine snack, stop dan bij Hognoul & Zn in Kortenaken. Nadat je wagen klaar is om opnieuw te vertrekken, spring je even binnen in de shop van het tankstation bij Karine. Je vindt er gekoelde dranken, chocolade en overig snoepgoed. Daarnaast kan je een nieuwe voorraad motorolie en onderhoudsproducten inslaan en je kan je voorzien van leesvoer zoals kranten en magazines. 
 

Stookolie

Vertrouw op de ervaring van Hognoul & Zn in Hoeleden en ontdek de voordelen die de superieure Total Mazout Ultra u te bieden heeft. Zo geniet je van een verlaagd verbruik, minder CO2-uitstoot, en een langere levensduur voor uw ketel. Koop je mazout bij Hognoul & Zn  en kom voor een lange tijd toe met je brandstof. Ook staan zij in de controle van je mazouttank.
 

Gasolie

Zoals je reeds kon zien kan je bij Hognoul & Zn gewone stookolie verkrijgen, hoofdzakelijk bedoeld voor chauffageketels, maar ook de gasolie extra kan gebruikt worden voor chauffage, landbouwmachines, machines en condensatieketels. Mazout laten leveren in de regio Hoeleden, daarvoor vertrouw je het best op Hognoul & Zn.
 

Carwash 

Je auto wassen met producten en materialen die geen krassen maken, dan ga je het best in Kortenaken naar Hognoul & Zn.  Het Total-tankstation beschikt over een eigen carwash. De self carwash boxen zijn geschikt om je wagen tot in de kleinste hoekjes te wassen. Ze staan 24 uur op 24 uur ter beschikking en bieden je een complete reiniging van jouw auto.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hognoul & Zn bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder zoals jullie bezig... 10 Review door: Renata
Bedankt voor de goede service... 10 Review door: Danielle
Doe zo verder... 8,3 Review door: Robin
Doe zo voort... 8,3 Review door: Matteo
Snelle ,en vriendelijke bedienin... 8,7 Review door: Roland
vlotte bediening, alles netjes u... 8,3 Review door: Marleen
Vriendelijk... 9 Review door: Luc