Openingsuren even weken

Maandag 09:00 - 11:30
Dinsdag 08:30 - 11:3018:30 - 21:00
Woensdag Na afspraak
Donderdag 16:00 - 20:00
Vrijdag Na afspraak
Zaterdag Na afspraak
Zondag Na afspraak

Info

Klik hier om te kijken of het een even of oneven week is

Welkom in ’t Naaiateljeeke van Betty

Heb je een specifiek idee welke stoffering en kleur je wenst voor jouw gordijnen binnenshuis, maar vind je nergens een stof wat je aanspreekt? Of je wilt graag een originele, op maat gemaakte toets aan de gordijnen en kussens in jouw woning geven? Bij ’t Naaiateljeeke in Kortenaken kan je terecht voor het op maat maken van al jouw glasgordijnen, paneelgordijnen, kleine vouwgordijnen, overgordijnen, kussens en sierbinders. Zijn jouw gordijnen, kledij, kussens of andere gestoffeerde spullen niet langer in hun originele staat en zou je deze graag laten herstellen? Voor allerlei retouches mag je ook gerust contact opnemen met Betty. Zij helpt je met veel plezier verder.
 

Gordijnen

Iedere persoon heeft een unieke, persoonlijke smaak als het op binnenhuisdecoratie en inrichting aankomt. Éen van de dingen die qua design en looks iets moeilijker liggen, zijn de gordijnen in jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer. Omdat elk raam anders is, is een handgemaakte, op maat gemaakte confectie geen overbodige luxe. Bij de grote ketens betaal je vaak veel voor minderwaardige kwaliteit.
 

Paneelgordijnen, glasgordijnen, overgordijnen

Soms heb je ook gewoon weinig inspiratie of weet je niet goed welk type of kleur van gordijnen matcht met jouw kamers. Moderne paneelgordijnen, trendy glasgordijnen of traditionele gestoffeerde overgordijnen, ’t Naaiateljeeke gaat samen met jou op zoek naar wat het best past bij de kamers die je wilt inrichten en gaat aan de slag om het best mogelijke resultaat te bekomen. 
 

Kussens, sierbinders en retouches

Ook voor kussens, sierbinders (gordijnhouders) en retouches mag je ’t Naaiateljeeke steeds contacteren. Zij voorzien onder meer het verkorten van broeken, rokken, jurken, t'schirts enz... Ze verzorgen het verkorten van mouwen, het vervangen van ritsen en nog zoveel meer. Heb je een naai- of retoucheringsklus? Dan staat 't Naaiateljeeke voor jou paraat! Spring gerust binnen met al je vragen en verzoeken en er wordt samen met jou overlopen wat de opties zijn. 

Ligging en routebeschrijving

Openingsuren oneven weken

Maandag 31/01 09:00 - 11:30
Dinsdag 25/01 08:30 - 11:3018:30 - 21:00
Woensdag 26/01 Na afspraak
Donderdag 27/01 09:00 - 14:00
Vrijdag 28/01 Na afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Na afspraak

Quicklinks

Shop van Naaiateljeeke ('t)

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Ik ben zeer tevreden... 8 Review door: Rita
doe zo verder Betty... 9 Review door: Romain
vriendelijke dame, prijs/kwalite... 10 Review door: 5JSVZ3S
gelukkig nieuwjaar... 9 Review door: Agnes
goed gedaan... 9,5 Review door: Michel
Beste wensen voor 2021... 8,8 Review door: Sonja
Topwerk en supervriendelijk. Nog... 9,2 Review door: Vera