Naaiateljeeke ('t)

Openingsuren

Maandag Na afspraak
Dinsdag 08:30 - 11:30
Woensdag Na afspraak
Donderdag Na afspraak
Vrijdag Na afspraak
Zaterdag Na afspraak
Zondag Gesloten

Info

’t Naaiateljeeke

U hebt een specifiek idee welke stoffering en kleur u wenst voor uw gordijnen binnenshuis, maar vind nergens uw ding? U wilt graag een originele, op maat gemaakte toets aan de gordijnen en kussens in uw woning geven?
Bij ’t Naaiateljeeke in Kortenaken kan je terecht voor het op maat maken van al uw glasgordijnen, paneelgordijnen, kleine vouwgordijnen, overgordijnen, kussens en sierbinders.

Zijn uw gordijnen, kledij, kussens of andere gestoffeerde spullen niet langer in hun originele staat en zou u deze graag laten herstellen? Voor allerlei retouches mag je ook gerust contact opnemen!
 

Gordijnen

Iedere persoon heeft een unieke, persoonlijke smaak als het op binnenhuisdecoratie en inrichting aankomt. Een van de dingen die qua design en looks iets moeilijker liggen, zijn de gordijnen in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer. Omdat elk raam anders is, is een handgemaakte, op maat gemaakte confectie geen overbodige luxe. Bij de grote ketens betaal je vaak veel voor minderwaardige kwaliteit .
 
Soms heb je ook gewoon weinig inspiratie of weet je niet goed welk type of kleur van gordijnen matcht met jouw kamers. Moderne paneelgordijnen, trendy glasgordijnen of traditionele gestoffeerde overgordijnen? ’t Naaiateljeeke gaat samen met jou na wat het best past bij de kamers die je wil inrichten en gaat aan de slag om het best mogelijke resultaat te bekomen.
 

Kussens, sierbinders en retouches

 
Ook voor kussens, sierbinders (gordijnhouders) en retouches mag je ’t Naaiateljeeke steeds contacteren. 
o.a. het verkorten van broeken, rokken, jurken, t'schirts enz...
       verkorten van mouwen.
       vervangen van ritsen.
       en nog zoveel meer.
 

Ligging en routebeschrijving