Spreekuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 26/05
Maandag 23/05 Na afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraak
Woensdag 25/05 Na afspraak
Donderdag 26/05 Na afspraak
Vrijdag 27/05 Na afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraak
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Bij Dierenartspraktijk Animal Care is uw dier in goede handen

Bij Dierenartsenpraktijk Animal Care is uw dier in goede handen. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring en werken met de nieuwste technologie. U kan bij hen zowel terecht met uw kleine (katten, honden, konijnen, fretten, cavia's,...) als uw grote huisdieren (runderen, paarden en schapen).
 

Tandheelkunde, medische beeldvorming

Dr. De Smedt heeft zich gespecialiseerd in de medische beeldvorming en de voortplanting bij het paard. Mevr Lievens schoolt zich continu bij in de tandheelkunde bij de kleine huisdieren, konijnen en cavia's. Zo kunnen ze bij Animal Care een volledige verzorging bieden.
 

Professionele dierenartspraktijk

Animal Care beschikt over twee goed uitgeruste operatiekamers met gasanesthesie en  volledige monitoring, twee consultatieruimtes, een tandheelkunde-unit met digitale radiografie, een recovery met ook een zuurstofkooi, een radiografieruimte met digitale radiografie. De praktijk is ook uitgerust met een ophtalmoscoop, een video-otoscoop, een bloeddrukmeter en een electrische bistouri.
 

Draagbare echografie, operatiemateriaal

Alle patiëntgegevens worden opgenomen in het computerbestand van Animal Care zodat we hen in de toekomst adequaat kunnen opvolgen. Voor de paarden en landbouwdieren beschikken ze over een volledig uitgeruste bestelwagen waarmee zij deze patiënten ter plaatse kunnen helpen. Hierin staat een draagbare echografie, een draagbare digitale radiografie, een draagbare endoscopie en operatiemateriaal voor paarden en runderen.
 

Voeding en medicijnen voor uw dier

U kan ook bij Animal Care terecht voor de aankoop van aangepaste voeding en medicijnen voor de nabehandeling van uw ziek dier. Tevens komen er bij hen alleen specialist dierenartsen werken om het u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierdoor moet u niet naar andere localisaties gaan met uw huisdier om de nodige onderzoeken en behandelingen te laten uitvoeren. Bijna alle operaties en behandelingen kunnen zo in hun praktijk worden uitgevoerd. Via hun website https://animalcare.be kan u alvast een kijkje nemen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Animal Care

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Animal Care een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond