Openingsuren

Maandag 12/12 Gesloten
Dinsdag 13/12 07:00 - 18:00
Woensdag 14/12 07:00 - 19:00
Donderdag 08/12 07:00 - 19:00
Vrijdag 09/12 07:00 - 19:00
Zaterdag 10/12 07:00 - 15:30
Zondag 11/12 Gesloten

Info

Hairstyle Patricia bezorgt u een perfect kapsel

Hairstyle Patricia uit Meerbeek bezorgt u een perfect kapsel. Bent u toe aan een nieuwe look of mag het gewoon iets korter? Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen in dit kapsalon terecht voor een leuk, nieuw kapsel volgens de laatste haarmode. Daarnaast verkopen ze een uitgebreid gamma haarverzorgingsproducten van l’Oréal en Goldwell. Kwaliteit, creativiteit en een goede sfeer draagt Hairstyle Patricia hoog in het vaandel, dat merkt u aan het resultaat.
 

Dameskapsalon

Welk type gezicht u als dame ook heeft, Hairstyle Patricia weet raad, geeft advies en zorgt samen met u voor het mooiste en beste kapsel. Hier bent u aan het juiste adres voor het perfecte en persoonlijk aangemeten kapsel voor alle gelegenheden. Van verjaardag tot huwelijk. Het team van Hairstyle Patricia laat u toe met een stralend kapsel het kapsalon te verlaten.
 

Herenkapsalon

Bij Hairstyle Patricia in Meerbeek kunnen ook mannen terecht voor een perfect en haarfijn aangemeten kapsel, van klassiek tot modern en hip. Bovendien geniet u van aantrekkelijke prijzen. Ga voor een modieus kapsel dat voor een groot deel uw uitstraling zal bepalen. Hairstyle Patricia bezorgt in een handomdraai een mannelijke, stoere of trendy kapsel met het beste resultaat. 
 

Kapsels voor kinderen

Ook de allerjongsten kunnen plaatsnemen in één van de stoelen bij Hairstyle Patricia. Jongens en meisjes zijn welkom en zij zullen ervoor zorgen dat uw kinderen op hun gemak zijn en het kapsalon verlaten met een jeugdig, vlot en fris kapsel. 
 

L'Oréal, Goldwell

Hairstyle Patricia werkt met een uitgebreid gamma van L'Oréal en Goldwell. Dit zijn haarverzorgingsproducten die de focus legt op verzorging en voeding. Naargelang de structuur van uw haren zorgen ze bij Hairstyle Patricia ervoor dat uw haren de ideale verzorging krijgen.
 

Haarkleuring

Ook voor het kleuren van uw haren kan u op de expertise rekenen van Hairstyle Patricia. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights, bij Hairstyle Patricia kan het allemaal! Overigens kunnen ook de heren in de kapperszaak hun haar laten kleuren om ongewenste grijstinten als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Maak uw afspraak via +32 2 759 31 84.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Hairstyle Patricia

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hairstyle Patricia een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Steeds vriendelijk en zeer goed... 9,8 Review door: Christiane
Steeds vriendelijk en zeer goede... 10 Review door: Patrick
Ik mis jullie!!rnFijne einde... 9 Review door: Annemie
Ik wens haar en haar vriend een... 10 Review door: Rosa
Patricia, ik zie er niet uit en... 9,4 Review door: Yvonne