Openingsuren

Maandag 18/10 Na afspraak
Dinsdag 19/10 Na afspraak
Woensdag 20/10 Na afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraak
Zondag 24/10 Na afspraak

Foto’s

Info

Welkom bij Het Bamboebeertje, jouw favoriete webshop

Het bamboebeertje is een online conceptstore en biedt een uitgebreid gamma producten aan van textiel, speelgoed, verzorgingsproducten, boekjes, wenskaarten, cadeaubonnen, cadeaulijsten en nog zoveel meer, die duurzaam zijn en aan strenge productievoorwaarden voldoen.
 

Pamperkoffer

Ben je op zoek naar een leuk en origineel kraamkado om te geven aan de kersverse ouders, schenk dan één van de pamperkoffertjes en/of pampertaarten van Het Bamboebeertje. Alle koffertjes en taarten worden op maat gemaakt van de klant. Jongen of een meisje, groot of klein koffertje, werkelijk alles is mogelijk bij zaakvoerster Julie. Je kan de pamperkoffertjes opvullen met artikelen naar keuze die je kan vinden op de webshop.
 

Relatiegeschenken

Op zoek naar een gepersonaliseerd en ecologisch relatiegeschenk voor jouw werknemers of zakenrelaties, dan ben je bij Het Bamboebeertje aan het juiste adres. Al deze artikelen hebben hun ecologische voetafdruk, zijn van uitstekende kwaliteit en de stofjes zijn super zacht! Graag een geschenk op maat, laat het weten aan Julie voor welke gelegenheid, voor wie en waarom... En wij gaan voor jou aan de slag! Wens je graag het lettertype van het geboortekaartje te bedrukken op de artikelen, bezorg het kaartje aan Het Bamboebeertje via mail en zij doen de rest. Een persoonlijke boodschap op een mooi kaartje, jij vraagt en zij draaien!
 

Geboortelijst

Je bent zwanger? Proficiat! Je kan bij Het Bamboebeertje terecht voor het aanmaken van een online geboortelijst.

Zij bieden een mix aan van leuke en originele merkjes… Heb je graag wat hulp en advies? Geen probleem, dan contacteren zij je graag telefonisch of per mail om alles te overlopen! Stel hen gerust je vragen.
 

Kleding, verzorging, eten en drinken

Bij Het Bamboebeertje kan je terecht voor alles wat met mama's, baby's en kinderen te maken heeft. Van kledij tot verzorging en van eten en drinken tot slaapbenodigdheden. Op hun website https://www.bamboebeertje.be/ kan je hun hele assortiment bewonderen. Contacteer hen gerust indien je vragen hebt of nog meer informatie wenst. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Top... 7,9 Review door: Senne