Openingsuren

Maandag 05/06 08:00 - 18:00
Dinsdag 06/06 08:00 - 18:00
Woensdag 07/06 08:00 - 18:00
Donderdag 08/06 Gesloten
Vrijdag 09/06 08:00 - 18:00
Zaterdag 03/06 08:00 - 15:00
Zondag 04/06 Gesloten

Info

Keurslagerij, Traiteur Fijnkost 2.0

Jean-Marie Custers en zijn team zorgen in Kortenberg voor vers, kwalitatief vlees waarbij u steeds weet waar deze vandaan komt. Deze keurslager is gespecialiseerd in ambachtelijk bereid vers vlees.
Maar u kan hier ook terecht voor een brede waaier aan kazen, kant en klare traiteur gerechten en maaltijdsalades die steeds vers bereid worden. Indien u vragen heeft over bepaalde etenswaren wordt u steeds met een glimlach verdergeholpen.

Feestmaaltijden

Heeft u iets te vieren? Bij Slagerij - Traiteur Fijnkost 2.0 worden er voor uw feest met alle plezier kwalitatieve producten aangeboden zodat je thuis kan genieten van een geslaagde feestmaaltijd. Verschillende feest- en themamenu's zijn beschikbaar voor onderandere Kerstmis en nieuwjaar. Op de website kan je de feestfolder
steeds raadplegen. Wil je een bestelling doen? Stuur hen dan even een mailtje of bel naar 02.759 66 64.
 

Recepten voor thuis

Kookt u graag maar heeft u niet altijd evenveel inspiratie? Op de website van Keurslagerij - Traiteur Fijnkost 2.0 kunt u terecht voor allerlei lekkere receptjes waarbij u de nodige ingrediënten natuurlijk bij hen kunt verkrijgen! De focus van deze recepten ligt op de gerechten van vroeger met een nadruk op kwaliteit en versheid. Van vogelnestjes tot een vers bereide gegrilde lendenbiefstuk, al deze lekkere recepjes staan online en zijn voor iedereen gratis beschikbaar!
 

Traiteur

Geen tijd om zelf te koken? Keurslagerij-Fijnkost 2.0 voorziet elke dag versbereide kant en klare gerechten die u enkel nog op hoeft te warmen! Zin in een lekkere pasta of toch eerder een portie vers rundsstoofvlees met bier? Aan u de keuze!

Indien u vragen hebt, kan u hen steeds contacteren via de site of telefonisch.

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Keurslagerij Fijnkost 2.0

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Keurslagerij Fijnkost 2.0 een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond