Ontdek de reviews van klanten van Knip Knap in Kortenberg.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
beste wensen voor 2021 en een goede gezondheid.

Review door op 2020-12-27
Scoremotivatie
Steeds vriendelijk en veel gevoel voor humor!

Review door Fabienne op 2020-12-27
Scoremotivatie
We wensen je een gezond en coronavrij 2021!

Review door Simonne op 2020-12-21
Scoremotivatie
We wensen u fijne feesten en dat je snel weer mag beginnen werken. We missen je

Review door Ria op 2020-12-19
Scoremotivatie
Ik ga graag naar kapper Marc, ik kom er tot rust kan er genieten. Ga er ook graag voor de leuke babbel en de ontelbare weetjes van Marc. Ik leef met alle kappers mee dat ze niet mogen werken, we zitten allemaal met een corona coupke. ik ben zopas getransplanteerd dus mag zeker zo weinig mogelijk mensen ontmoeten. Ik kijk er naar uit de dag dat we terug een beetje vrij zijn.\r\nHou het nog vol en safe

Review door Karine op 2020-12-19
Scoremotivatie
Nog veel moed in deze moeilijke periode hopen dat je snel weer aan de slag mag

Review door Johny op 2020-12-19
Scoremotivatie
Nog veel plezier in je job en een goed gevuld leven. De geknipte kapper voor een filosofisch babbeltje.

Review door Hans op 2020-12-18
Scoremotivatie
Hopelijk mogen jullie snel weer open. Onze beste wensen voor het nieuwe jaar

Review door Lucie op 2020-12-18
Scoremotivatie
Altijd vriendelijk, goed lachs en zin voor humor!

Review door Fabienne op 2019-12-26
Scoremotivatie
Voorspoedig 2020!

Review door Hans op 2019-12-26
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.