Uitvaartverzorging B. Bellefroid

Info

Uitvaartverzorging B. Bellefroid

Het overlijden van een naaste, het is en zal altijd een droevige gebeurtenis blijven. Het staat ons allemaal te wachten en het is een zware en heftige periode gevuld van verdriet en met veel vragen i.v.m. de regeling van praktische zaken. 
 

De correcte begeleiding

Zelf besef niet helemaal wat er allemaal op je afkomt. En toch moet er zo iets geregeld worden als een mooie en correct verlopende uitvaartdienst. Uitvaartverzorging B. Bellefroid neemt deze taak met genoegen en veel tact op zich om alles sereen en in goede banen te leiden. Om je hierbij te begeleiden geven zij je alle info die je nodig hebt omtrent het verloop van de uitvaartdienst en de wijze van teraardebestelling (asverspreiding, urneveld, columbarium,...)

Bij het overlijden van uw dierbare staat Uitvaartverzorging B. Bellefroid dag en nacht ter uwer beschikking. Je kan ze 7/7 bereiken via hun telefoonnummer die je kan terugvinden in de info. 

Het bedrijf is gelegen in de Kiewitstraat nr. 40 te Kortenberg. En ze hebben nu ook een tweede vestiging in de Dorpstraat 55 te Leefdaal (Bertem). 

Rouwen kan vanaf nu in alle rust en zonder al die extra zorgen. Uitvaartverzorging B. Bellefroid neemt alles over maakt er een erezaak van om alles perfect in orde te brengen.

 

Ligging en routebeschrijving