Bouw-Advies Op Maat

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 GeslotenGesloten
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Info

Bouw-Advies op maat bij Wim Houthoofdt

Zaakvoerder Wim Houthoofdt uit Izegem biedt je een studiebureau die advies geeft over het berekenen van stabiliteit voor renovatie, verbouwing en fundering. En dat nog niet alleen, je kan er ook terecht voor schade en nieuwbouw van zowel woningen appartementen. 
 

Ervaringsdeskundige

Als ingenieur heeft Wim heel wat ervaring opgebouwd in stabiliteitsadvies, renovatieadvies, verbouwingsadvies, funderingsadvies en schade advies. Kortom kan je altijd terecht voor eender welk soort bouw advies. Hij zal je steeds met raad en daad bijstaan met al je vragen. 
 

Adviseur

Als adviseur zal hij je plannen screenen en bekijken waar je nog winst kunt boeken in comfort en budget. Er komen telkens heel wat vragen en zorgen kijken bij een bouwproject, Ga langs bij Wim Houthoofdt en je keert terug met een oplossing op maat en concrete antwoorden. 

Om aan al je wensen en noden te voldoen werkt Wim enkel en alleen op afspraak. Zo kunnen jullie samen rustig bekijken wat er precies moet gebeuren. Zet je zorgen opzij en contacteer Wim Houthoofdt voor je bouw-advies op maat. Afspraken kunnen vastgelegd worden na telefonisch contact. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief