Salons 't Waaihof - Feestzalen

Openingsuren

Maandag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 17/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 18/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 19/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/07 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Bij Salons 't Waaihof kan u steeds terecht indien u op zoek bent naar een mooie locatie voor eender welke gelegenheid. 't waaihof beschikt over verschillende zalen, waar ze zowel grote als kleine gezelschappen kunnen verwelkomen. 

Mistral

De Mistral heeft een mooi uitzicht op de binnentuin, is gelegen in het zuiden en even krachtig als de wind door zijn omvang. De zaal beschikt over een groot glaspartij waardoor er veel lichtinval is en dus zorgt voor een zee van licht.  Deze zaal heeft dus zeker zijn naam niet gestolen. De capaciteit is afhankelijk van de feestgelegenheid en de zaalopstelling. Indien u een receptie doet kunnen wij 500 personen verwelkomen. Bij een feestmaal max. 250 personen, een theateropstelling 350 personen en bij een schoolopstelling kunnen we max. 200 personen ontvangen.

Typhoon

De zaal Typhoon is gelegen in het verlengde van de Mistral, waardoor er de keuze is om beide zalen met elkaar te verbinden en zo een grotere zaal te vormen. Deze zaal wordt meestal gebruikt voor grootschalige events. Indien u een seminarie of vergadering organiseert is deze zaal de perfecte locatie. In de Typhoon kunnen wij tijdens een receptie max. 300 personen bedienen, tijdens een feestmaal max. 150 personen, in theatheropstelling max. 200 personen en als we alles in schoolopstelling plaatsen heeft de zaal een capaciteit van max. 150 personen.

Westenwind

Deze zaal is zeer geschikt voor huwelijksfeesten, omdat deze uitkijkt op de Graaf de Smet de Naeyerlaan, wat elk seizoen een prachtig en mooi tafereel/uitzicht opleverd voor de gasten. Doordat de zaal uitkijkt op de Graaf de Smet de Naeyerlaan, vormt dit de perfecte mogelijkheid om uw gasten te verwelkomen. De capaciteit van deze zaal ligt net iets lager. Indien er een receptie plaatsvindt, kunnen we max. 70 personen verwelkomen, bij een feestmaal max. 60 personen, alles in theateropstelling max. 80 personen en in schoolopstelling max. 45 personen.

Loungerie

Wij beschikken eveneens over het Lounge terrace, waar u vanaf het voorjaar kan genieten van heerlijke gerechten. Voor het genieten van een lekkere cocktail of het organiseren van een feestje kan u natuurlijk eveneens in onze Loungerie terecht. De Loungerie kan steeds afgehuurd worden met diverse formules.
 


Aarzel niet om ons te contacteren, indien u meer informatie wenst.

Ligging en routebeschrijving