Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 02/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/11 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Wij bieden bijverdienste tot fulltime inkomen, iedereen is welkom.
Wij verdelen ongeveer 400 producten in de sectoren beauty, nutrition en home.
Je kan aankopen doen op: www.amway.be/user/astridvermote

Beauty: Make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, reukwaren voor vrouwen en mannen, haarverzorging, mondverzorging, alsook verzorgingsproducten speciaal voor de man.

Nutrition: Voedingssupplementen, vitaminen en mineralen en proteïnen, afkomstig van planten en kruiden geteeld op biologische wijze zonder gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Onze supplementen bevatten nog alle fytovoedingsstoffen van de planten zodat vitaminen en mineralen beter opgenomen worden in het lichaam.
Ook koffie, thee, olijfolie,spaghetti, balsamico azijn zijn verkrijgbaar.

Home:
Schoonmaakproducten, wasmiddelen, afwasmiddelen zijn geconcentreerd zodat je slechts weinig moet gebruiken voor een optimaal resultaat. Niet getest op dieren en milieuafbreekbaar.

iCook roestvrij stalen pannen opgebouwd uit verschillende lagen, met waterzegel,  geschikt voor stapelbaar koken, koken met minder energie, voor alle vuren geschikt.
Anti-aanbakpannen, sterk en duurzaam, zonder teflon met speciaal duramic coatingssysteem.
Messenset en keukenschaar.

eSpring waterzuiveringssysteem: 2 uitvoeringen, één met hulpkraan en één om aan te sluiten op een bestaande kraan.
Zuivert tot 5000 liter water met 1 filter, bevat een electronisch monitoringssysteem dat bijhoudt hoeveel liter water gezuiverd is, de toestand van de filter en de gebruiksduur.
Het filtersysteem bestaat uit 2 delen: het water gaat eerst door een ultraviolet lamp om alle ziektekiemen te vernietigen, dan wordt het door een speciale gepatenteerde koolstofblokfilter geperst zodat meer dan 160 mogelijke verontreinigingen worden tegengehouden, zonder de heilzame mineralen tegen te houden.
Jaarlijks of wanneer het apparaat je verwittigt moet de filter vervangen worden.

Op afspraak kan je een presentatie volgen van ons waterzuiveringssysteem, onze kookpotten, voedingssupplementen enz., zonder aankoopverplichting.

Wij zoeken nog mensen die willen bijverdienen om onze produkten te verdelen. Heb je interesse dan kan je op afspraak een presentatie bijwonen van ons marketingplan; je verneemt dan hoe je inkomsten opgebouwd worden, hoe wij samenwerken, hoe wij gratis in je opleiding voorzien enz. Je werkt van thuis uit, je hebt geen verplichting om een bepaalde omzet te doen, je deelt zelf je tijd in, je moet geen ervaring hebben en je hoeft niet te bewijzen wat je kan. Interesse? Stuur een mailtje naar astridvermote@telenet.be .

Op onze website kan je jezelf registreren als klant, waarna je al onze artikelen kan bekijken en bestellen. Betaling gebeurt cash bij levering.
Vergeet tijdens de registratie niet je telefoonnummer mee te delen, dan kunnen we je bellen om af te spreken voor de levering op een voor u gepast moment.
Wens je meer informatie, heb je vragen of wil je graag een catalogus met prijslijst, stuur ons dan een mailtje, wij helpen u graag verder.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief