Openingsuren

Maandag 03/10 Gesloten
Dinsdag 04/10 Na afspraak
Woensdag 05/10 Na afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraak
Vrijdag 30/09 Na afspraak
Zaterdag 01/10 Na afspraak
Zondag 02/10 Na afspraak

Info

't Vejels Traiteurke staat klaar om jouw event tot in de puntjes te verzorgen

Een event organiseren in eenders welke vorm? 't Vejels Traiteurke uit Laakdal is jou graag van dienst. Alle feesten worden op maat behandeld. Niet enkel recepties, doopfeesten of verjaardagen maar ook bedrijfsfeesten, trouwfeesten, communie's en jubileums. Alle zorgen tot het zoeken van een zaal of traiteur zijn zo in één klap al van de baan.
 

Buffetten, soep, barbecue,...

Alle hapjes en gerechten worden door de chef-kok van 't Vejels Traiteurke zelf tot in de puntjes uitgewerkt. Zo bieden ze allerlei mogelijkheden tot elk type feest. Er zijn varianten in buffetten zoals koud buffet, warm buffet, breugelbuffet, rijst of pasta, maar ook hapjes, soepen, zomerse barbecue's, fondue, gourmet, vlees- en visschotels. Specialiteiten oa zijn verse zalm diépoise - kwartelpaté met een slaatje van rauwe groentjes - korfje met kalfszwezerikken. Uiteraard zijn er seizoens-gebonden menu's en eindejaarsmenu ook steeds te vinden op onze website.
 

Restaurantdagen voor verenigingen

't Vejels Traiteurke biedt ook restaurantdagen aan voor verenigingen vanaf 250 personen. Uiteraard vallen grote bedrijfsevenementen of trouwfeesten ook natuurlijk onder deze categorie. Maak een afspraak met 't Vejels Traiteurke en de eerste stap op een geslaagd feest is alvast gezet.
 

Ontbijtbox

Je kan bij 't Vejels Traiteurke een overheerlijke ontbijtbox bestellen om uitgebreid te ontbijten. Deze boxen kan je bestellen vanaf 2 personen en je hebt de keuze uit een kinderontbijt en een volwassenontbijt. Meer info over de inhoud van de ontbijtboxen vind je hier: https://www.tvejelstraiteurke.be/ontbijtbox
 

Tapasschotel

De tapasschotel van 't Vejels Traiteurke is te verkrijgen met koude of warme tapas. Ook kan je kiezen voor een apero tapasschotel. Alle tapasschotels kan je bestellen vanaf 4 personen. Klik hier voor meer info: https://www.tvejelstraiteurke.be/tapasschotel
 

Verhuur koelwagen

't Vejels Traiteurke geeft je de mogelijkheid om via hen een koelwagen te huren voor jouw feest of evenement. Je kan hen steeds contacteren over de beschikbaarheid via https://www.tvejelstraiteurke.be/contact. Zaakvoerster Evelien runt samen met haar man Niels de zaak. Na bijna 4 jaar is de passie en de liefde voor het vak nog steeds enorm voelbaar, dus contacteer hen gerust en zij verzorgen met veel plezier je feest met overheerlijke buffetten, vlees- en visschotels, barbecue's, etc. Op hun website kan je ook altijd eens verder klikken om hun ruim aanbod te bekijken. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Vejels Traiteurke ('t)

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vejels Traiteurke ('t) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Op nieuwjaarsdag het bestelde bu... 10 Review door: Karin
Gewoon voortdoen zoals jullie be... 8,5 Review door: Fons
Vriendelijk , verzorgd en heel l... 9 Review door: Ingrid
Beste wensen van Martin Maus... 8,1 Review door: Martin
Doe zo verder !... 8,5 Review door: Marcel