Macquoi Johan

Openingsuren

Maandag 20/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 21/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 22/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 23/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 24/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 25/09 Na afspraakNa afspraak
Zondag 26/09 GeslotenGesloten

Info

Johan Macquoi in Laakdal is het adres voor al uw interieurinrichtingen op maat, volledig in uw stijl en volgens uw voorkeuren!
 

Maatkeukens met de beste materialen en inbouwapparaten

Voor de installatie van een volledig nieuwe keuken op maat zit u helemaal goed bij Johan Macquoi. Johan en zijn team zorgen met veel plezier voor de aanleg en inrichting van uw keuken van begin tot einde. Dit houdt in dat zij instaan voor alle (ingebouwde) meubilair, maar ook alle keukenapparaten, zoals een oven, koelkast of fornuis. De interieurexperts willen u steeds materiaal van de hoogste kwaliteit aanbieden, daarom worden alle keukenapparaten en werkbladen geleverd door hoogstaande merken, waaronder Smeg, Bauknecht, Electrolux, AEG, Atag, Siemens, Etna, Miele en Whirlpool.
 

Fabricatie en installatie van badkamermeubelen

Keukens zijn zeker niet de enige ruimtes die Johan Macquoi voorziet van stijlvolle kwaliteitsmeubelen: ook badkamers neemt hij voor zijn rekening! De meubels die hij voorziet zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn ook allemaal praktisch gebouwd: in de talloze leuke kastjes en lades kan u al uw handdoeken, zepen en andere spullen opbergen. U krijgt de mogelijkheid om volledige badkamermeubelen met bijhorende kast of spiegelkast te bestellen, maar u kan ook naar believen spelen met de losse elementen.
 

Bureel, binnendeuren en dressings

Ten slotte zorgt Johan Macquoi samen met zijn team voor uw algemene en kantoorinterieur. U kan rekenen op nog heel wat meubilair, waaronder een ruime verzameling bureaus en op maat gemaakte en geïnstalleerde dressings. Heeft u meer nodig dan enkel een bureau? Dan voorziet het team met veel plezier de volledige inrichting van uw kantoor. Ten slotte verzorgen ze zonder problemen de installatie van al uw binnendeuren.
 
Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar de website. Blijft u nog steeds met vraagtekens zitten? Neem dan contact op via het nummer 013/66 39 08.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie