Primavera Magazine

Info

Primavera Magazine is het magazine met nieuws, reclames, zoekertjes en promoties uit de streek. Het magazine verschijnt in meer dan tienduizend brievenbussen in de regio’s Tessenderlo, Diest, Westerlo en Aarschot.
In dit lokale magazine vindt u zowel regionaal nieuws, als ontspannende woordpuzzels en moppen. Benieuwd wat er zoal te doen in qua evenementen bij u in de buurt? Blader door het magazine en ontdek alle opendeurdagen, promoties en concerten.
Verder vindt u jobaanbiedingen, zoekertjes en kortingsbonnen binnenin Primavera Magazine.

 

Voordelig adverteren

Runt u een bedrijf en wil u uw diensten of aanbod promoten? Wenst de vereniging waarbij u aangesloten bent zijn evenement in de kijker te zetten? Primavera Magazine komt terecht in meer dan honderdduizend brievenbussen. Grijp deze kans en maak van de gelegenheid gebruik om uw bedrijf, evenement of vereniging te promoten aan een lage prijs. Bij Primavera Magazine kan u zowel terecht met uw commerciële advertenties als met zoekertjes.
Het materiaal dat u aanlevert moet persklaar zijn. Het blad moet vijf volle werkdagen voor de datum van verschijning in het bezit zijn van het materiaal en van de aanwijzingen betreffende de plaatsing ervan. De termijn wordt op tien dagen gebracht voor bijzondere bladzijden of wanneer één of verscheidene kleuren worden gebruikt.
Alle advertenties worden geplaatst aan het tarief, dat op het ogenblik van verschijning van kracht is. De factuur wordt gratis toegestuurd indien de adverteerder orders doorgeeft vanaf vijftien euro.