Fiestyle

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinksteren op 23/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/05 GeslotenGesloten
Donderdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 22/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Info

Fiestyle

Om uw haar de zorg te geven dat het verdient bent u bij Fiestyle zonder twijfel aan het juiste adres!
 

Kapper op afspraak voor dames, heren en kinderen in Laarne

Fiestyle hecht veel belang aan het verzorgen van de haren van alle mogelijke klanten, daarom is ze beschikbaar voor dames, heren en kinderen. Alle klanten kunnen steeds rekenen op een warm onthaal door uitbaatster Sofie, gevolgd door een persoonlijke behandeling. Iedere persoon is namelijk uniek, daarom wilt zij iedereen ook een unieke uitstraling bezorgen dankzij een uniek kapsel dat bij u past! Om lange wachtrijen te voorkomen wordt steeds gewerkt op afspraak. Op die manier hoeft een simpele knipbeurt geen uren te duren en bent u geen hele dag kwijt aan uw kappersbezoek.
 

Knippen, stijlen, brushen, kleuren, krullen …

U kan bij Fiestyle terecht voor alle gewenste behandelingen van uw haar. U kan rekenen op een simpele was- en knipbeurt of het trimmen van uw baard voor de heren, maar de dienstverlening is heel wat uitgebreider dan dat. U kan er uw haar ook laten krullen, stijlen of brushen. Bent u uw huidige haarkleur moe gezien? Laat uw haar dan kleuren en geniet van een duurzame, natuurlijk ogende haarkleuring.
 

Haarzorg voor beschadigd haar en betrouwbare producten

Naast het vormen van een mooi kapsel moet uw haar bovenal ook gezond zijn. Daarom kan u bij Fiestyle terecht voor grondige een grondige verzorging van uw gespleten punten en dof of anderszins beschadigd haar met aangepaste producten. Omdat voorkomen beter is dan genezen werkt Sofie uitsluitend met betrouwbare, hoogstaande producten van onder meer mediceuticals en Lanza, gekende merken die een goede kwaliteit garanderen.
 
Tijd voor een nieuwe snit? Maak dan gauw een afspraak via het nummer 09/330 63 69.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief