Openingsuren

Maandag 29/11 08:00 - 18:00
Dinsdag 30/11 Gesloten
Woensdag 01/12 08:00 - 18:00
Donderdag 02/12 08:00 - 18:00
Vrijdag 26/11 08:00 - 18:00
Zaterdag 27/11 07:00 - 17:00
Zondag 28/11 07:00 - 13:00

Foto’s

Info

Ontdek het verse en uitgebreide aanbod aan lekker brood en banket bij Bakkerij Lambregs

Bakkerij Lambregs is de oudste bakkerij van Lanaken en omstreken. Bij deze gepassioneerde bakker uit Lanaken vindt u van ’s morgens vroeg een uitgebreid aanbod aan lekker brood en banket, alsook lekkere zelfgebakken koekjes. De specialiteiten van Bakkerij Lambregs  zijn zwart brood, verschillende broodjes en Limburgse vlaaien. De bakkerij verzekert u steeds een vlotte bediening. Bovendien kan u ook een levering aan huis aanvragen.
 

Taarten voor uw feest

Viert u binnenkort een verjaardag, een diploma of wenst u zomaar gezellig samen te zitten met de familie? Welke gelegenheid zich ook voordoet, het feest is niet compleet zonder het verse gebak van Bakkerij Lambregs. Bij deze bakker heeft u de keuze uit heel wat soorten taarten, met of zonder fruit, of met een heerlijke toets chocolade.
 

Fototaarten

Wenst u een persoonlijk gebak? Dan maakt deze bakker uit Lanaken graag een fototaart op maat. Fototaarten zijn erg geschikt om een huwelijksverjaardag te vieren met een taart met een foto van het koppel, of een bedrijfsfeest, met een foto van de werknemers.
 

Limburgse vlaai

Wilt u uw eigen Limburgse roots vieren, of bent u liefhebber van Limburg en haar streekgerechten? Bakkerij Lambregs is gespecialiseerd in het maken van lekkere Limburgse vlaai met seizoenfruit.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/