A.E.W Algemene Elektro Wikkelingen

Openingsuren

Maandag 19/11 07:00 - 18:00
Dinsdag 20/11 07:00 - 18:00
Woensdag 14/11 07:00 - 18:00
Donderdag 15/11 07:00 - 18:00
Vrijdag 16/11 07:00 - 18:00
Zaterdag 17/11 07:00 - 18:00
Zondag 18/11 Gesloten
Zowel particulieren als bedrijven zijn steeds welkom in het atelier van maandag tot zaterdag, tussen 7u en 18u.

Info

Bij A.E.W te Lebbeke bent u aan het juiste adres voor alle elektrische en mechanische herstellingen aan elektromotoren zoals waterpompen, stroombronnen en elektrische grasmaaiers. Het bedrijf uit Lebbeke is actief in heel Oost-Vlaanderen en delen van Brabant en staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Alle motoren worden in de eigen werkplaats hersteld en kunnen de dag erna afgehaald of gebracht worden.
 

Herstellingen aan elektromotoren

Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie waarmee een werktuig kan worden aangedreven. Bij Algemene Elektro Wikkelingen bent u aan het juiste adres voor alle elektrische en mechanische herstellingen aan waterpompen, stroombronnen, transformatoren en elektrische grasmaaiers. U kunt hier terecht voor het herwikkelen van alle merken en alle soorten motoren op de markt, zowel gelijkstroom als wisselstroom, zowel kleine als grote motoren.

A.E.W. is actief voor zowel particulieren als bedrijven en dit in heel de regio Oost-Vlaanderen en delen van Brabant.
 

Electro motoren kopen

Wilt u een elektromotor aanschaffen? Algemene Elektro Wikkelingen in Lebbeke verkoopt laagspanning-, wissel- en draaistroommotoren, hoogspanningsmotoren, generatoren, permanent magneet motoren en permanent koppel motoren.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Herstelling van alle elektromotoren

Bij A.E.W Algemene Elektro Wikkelingen ontvangen wij zowel particulieren als bedrijven om problemen aan alle soorten elektrische motoren op te lossen.

Kom vrijblijvend langs met uw defecte motor/apparaat en ik los uw defect zo snel mogelijk op!

Vriendelijkste Handelaar

Stem op A.E.W Algemene Elektro Wikkelingen als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden