A.E.W Algemene Elektro Wikkelingen

Openingsuren

Maandag 24/01 07:00 - 18:00
Dinsdag 25/01 07:00 - 18:00
Woensdag 26/01 07:00 - 18:00
Donderdag 27/01 07:00 - 18:00
Vrijdag 28/01 07:00 - 18:00
Zaterdag 29/01 07:00 - 18:00
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Info

Bij A.E.W te Lebbeke bent u aan het juiste adres voor alle elektrische en mechanische herstellingen aan elektromotoren zoals waterpompen, stroombronnen en elektrische grasmaaiers. Het bedrijf uit Lebbeke is actief in heel Oost-Vlaanderen en delen van Brabant en staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Alle motoren worden in de eigen werkplaats hersteld en kunnen de dag erna afgehaald of gebracht worden.
 

Herstellingen aan elektromotoren

Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie waarmee een werktuig kan worden aangedreven. Bij Algemene Elektro Wikkelingen bent u aan het juiste adres voor alle elektrische en mechanische herstellingen aan waterpompen, stroombronnen, transformatoren en elektrische grasmaaiers. U kunt hier terecht voor het herwikkelen van alle merken en alle soorten motoren op de markt, zowel gelijkstroom als wisselstroom, zowel kleine als grote motoren.

A.E.W. is actief voor zowel particulieren als bedrijven en dit in heel de regio Oost-Vlaanderen en delen van Brabant.
 

Electro motoren kopen

Wilt u een elektromotor aanschaffen? Algemene Elektro Wikkelingen in Lebbeke verkoopt laagspanning-, wissel- en draaistroommotoren, hoogspanningsmotoren, generatoren, permanent magneet motoren en permanent koppel motoren.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/