Andere belangrijke handelaars

A.E.W Algemene Elektro Wikkelingen

Openingsuren

Maandag 20/08 Na afspraak
Dinsdag 20/08 Na afspraak
Woensdag 20/08 Na afspraak
Donderdag 20/08 Na afspraak
Vrijdag 20/08 Na afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraak
Zondag 19/08 Gesloten

Info

Bij A.E.W te Lebbeke bent u aan het juiste adres voor alle elektrische en mechanische herstellingen aan elektromotoren zoals waterpompen, stroombronnen en elektrische grasmaaiers. Het bedrijf uit Lebbeke is actief in heel Oost-Vlaanderen en delen van Brabant en staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Alle motoren worden in de eigen werkplaats hersteld en kunnen de dag erna afgehaald of gebracht worden.
 

Herstellingen aan elektromotoren

Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie waarmee een werktuig kan worden aangedreven. Bij Algemene Elektro Wikkelingen bent u aan het juiste adres voor alle elektrische en mechanische herstellingen aan waterpompen, stroombronnen, transformatoren en elektrische grasmaaiers. U kunt hier terecht voor het herwikkelen van alle merken en alle soorten motoren op de markt, zowel gelijkstroom als wisselstroom, zowel kleine als grote motoren.

A.E.W. is actief voor zowel particulieren als bedrijven en dit in heel de regio Oost-Vlaanderen en delen van Brabant.
 

Electro motoren kopen

Wilt u een elektromotor aanschaffen? Algemene Elektro Wikkelingen in Lebbeke verkoopt laagspanning-, wissel- en draaistroommotoren, hoogspanningsmotoren, generatoren, permanent magneet motoren en permanent koppel motoren.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar A.E.W Algemene Elektro Wikkelingen, 9280 Lebbeke, Langestraat 152