Openingsuren

Maandag 17/05 Na afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraak
Zondag 16/05 Gesloten

Info

VMmedia bestaat uit verschillende pijlers. Promotie maken kan namelijk op verschillende manieren ... zowel online als offline.  Met VMmedia spelen we op beide mogelijkheden in met onze verschillende services.  We stellen ze graag kort voor:

http://www.VMmedia.be: Op onze bedrijfssite vindt u onze verschillende diensten en meer uitleg over webdesign, grafisch ontwerp, fotografie enz. Het is mogelijk om via VMmedia een volledig
nieuwe website te laten maken, volledig op maat. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor het beheer en het onderhoud van uw website.  Op deze manier blijft uw website bijgewerkt, zonder dat u uw kostbare tijd in dit werk moet steken.
Op onze site
http://www.vmmedia.be vindt u enkele voorbeelden van sites die wij reeds realiseerden, alsook een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Zoals u zal zien, bij ons is alles mogelijk.  En vooral alles aan een realistische prijs.
Ideaal is de combinatie van webdesign en hosting/domeinnamen, wat wij
aanbieden langs
http://www.VMspace.be.

http://www.vmspace.be: Hosting vindt u op vele websites, de prijzen echter swingen vaak de pan uit.  Dat is niet het geval op VMspace.

Domeinnamen zijn hier te vinden met honderden verschillende extenties, allen aan de laagste prijzen.  Controleer dus zeker even of uw hostingpakket niet goedkoper kan via www.VMspace.be!

http://www.VMprint.be: Om nog een stapje verder te gaan in de promotionele samenwerking bieden wij ook een volledig gamma aan drukwerk aan.  Wij kunnen stellen dat wij alles kunnen bedrukken.
Hiervoor hebben wij verschillende partners gevonden waarmee wij samenwerken.  Het is voor u gemakkelijk omdat het heel tijdsbesparend is.  Tijd die u als zelfstandige goed kan gebruiken.  De mogelijkheden komt u te weten op onze website
http://www.VMprint.be.  Op onze webshop vindt u reeds enkele prijzen, waarbij u meteen de bestelling kan plaatsen.  Toch niet wat u zoekt, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en binnen de 24 uur hebt u antwoord.

 

Daarnaast hebben we zelf nog enkele websites in eigen beheer:

 

http://www.Speelgoeddroom.be: Een webshop met houten speelgoed, verkleedkledij, knutselgerief, poppen en veel meer.  Duurzaam speelgoed wordt steeds belangrijker en op Speelgoeddroom.be vindt u dit zeker terug. 

Voor zakelijke partners (onthaaldiensten, spelotheken, scholen, crèches,...) geven we graag een korting.

 

http://www.Uitjesmetkids.nl: Een overzicht met honderden adresjes, voornamelijk Benelux, waar kinderen meer dan welkom zijn.  U vindt hier pretparken, accommodaties, dagjes weg, restaurants,... die allen kidsproof zijn.

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Zeer vlotte online transactie. H... 10 Review door: Myriam
Top service! snelle levering.... 10 Review door: Alain
Veel succes !... 9 Review door: Titine
Altijd vriendelijk... 9 Review door: Marie Jeanne
friendly service! fast and effi... 9 Review door: Almira