Fijn Zandstralen - Kevin van Roey

Openingsuren

Maandag 26/02 Na afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraak
Woensdag 21/02 Na afspraak
Donderdag 22/02 Na afspraak
Vrijdag 23/02 Na afspraak
Zaterdag 24/02 Na afspraak
Zondag 25/02 Na afspraak

Info

Fijn Zandstralen

Zoekt u iemand die gespecialiseerd is in het fijn zandstralen? Dan bent u bij Fijn Zandstralen – Kevin Van Roey aan het goede adres!
 

Zandstraalwerken

Bent u het beu om dagenlang te moeten schuren aan uw oude meubels? Kevin Van Roey heeft een efficiënte oplossing voor u! Door middel van speciaal ontwikkelde apparatuur die onder lage druk werkt, kan hij al uw oude vernislagen of laklagen verwijderen zonder beschadiging.

U kan bij Fijn Zandstralen terecht voor het zandstralen van al uw meubels, trappen, keukens, houten balken, tuinhuizen, vloeren, … En zoveel meer! Na het zandstralen kan Kevin Van Roey uw object behandelen naar wens: vernissen, oliën, beitsen, …
 
Maar ook hekwerken, eiken balken, gebinten, poorten, radiatoren, kozijn, chalets, … kunt u laten reinigen of blank stralen bij Kevin Van Roey.

Verder kunt u bij Fijn Zandstralen terecht voor het gritstralen van boten, zandstralen van polyester, reinigen van monumenten, reinigen van oude gebouwen, verwijderen van graffiti, … Een uitgebreid gamma aan zandstraaldiensten dus!
 

Mobiele installatie

Kevin Van Roey beschikt over een mobiele installatie. Zo kunnen de werken bij u ter plekke uitgevoerd worden. Twijfelt u aan het resultaat? Dan voert Fijn Zandstralen een gratis proefstukje op uw materiaal uit.

De zandstraalcabines van Fijn Zandstralen is tevens in regel met de milieuwetgeving en afvalverwerking.

Interesse in de zandstraaldiensten van Fijn Zandstralen – Kevin Van Roey? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het nummer 011/40 25 21. Neem ook zeker eens een kijkje op de website voor meer info en foto’s!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Fijn Zandstralen - Kevin van Roey een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond