Openingsuren

Maandag 18/10 10:00 - 17:00
Dinsdag 19/10 10:30 - 17:30
Woensdag 20/10 10:30 - 17:30
Donderdag 21/10 10:30 - 17:30
Vrijdag 22/10 10:30 - 17:30
Zaterdag 23/10 10:30 - 17:30
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Axess in het centrum van Leuven vind je een ruim assortiment aan accessoires, met als specialisatie accessoires in leder. Zo vindt u bij Axess een zeer ruim assortiment handtassen, portefeuilles, rugzakken en paraplu’s. U hebt de keuze tussen verschillende bekende en minder bekende merken, zoas Laurent David, Saccoo, Burkely, Nanucci, Burkley en Maverick en dit in verschillende prijscategorieën en stijlen.
 

Maverick en Burkley portemonnees

Op zoek naar een kwalitatieve en handige portefeuille? Ontdek de dames- en herenportefeuilles van Maverick bij Axess in Leuven. Groot of klein formaat, ze zijn allemaal voorzien van voldoende vakjes. Het kwalitatieve leder en de sterke stiksels geven u een top portefeuille. Door het mooie design en de mooie afwerking springt deze portemonnee meteen in het oog.
Het Nederlandse Burkely vervaardigt portefeuillecollecties in hoogwaardig leder. Burkely portemonnees zijn mooi om te zien, praktisch en met de grootste zorg gemaakt uit de beste ledersoorten.
 

Burkely tassen

Axess verdeelt ook tassen van het merk Burkley, die u kan herkennen aan de kwaliteit van het leer, de zorgvuldige afwerking van de binnenzijde en de vele gebruiksmogelijkheden. Deze tassen verslijten niet snel en bieden u jarenlang plezier. De tassen van dit mooie merk zijn erg praktisch en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo vindt u bij Axess mooie damestassen van Burkley met een vak voor een laptop en voldoende ruimte voor een notitieboek, of een flinke handtas die tevens dienst kan doen als weekendtas.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

fijne feesten!... 10 Review door: Carina
Steeds even vriendelijk... 7,8 Review door: Warre
Goed bezig, doe zo verder... 7,9 Review door: Guillaume
Supervriendelijke service.... 10 Review door: Linda
heel lieve vrouw... 9,6 Review door: Sylvie
Excellent accueil, très professi... 9 Review door: Christian