Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Gesloten
Zondag 26/05 Gesloten

Info

De tuin van jouw dromen verkrijg je alleen door Cams Gardens in te schakelen

Cams Gardens Tuinarchitectuur bestaat uit een jong en dynamisch team dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en aanleggen van uw buitenruimte.  Met intussen meer dan 13 jaar ervaring streven zij steeds naar een resultaat op maat van jouw wensen en noden. Kwaliteit dragen ze hoog in het vaandel, je kan er dus zeker van zijn dat ze enkel met de beste prodcten aan de slag gaan. Je kan hen terugvinden op de Tervuursesteenweg te Leuven.
 

Tuinontwerp

Voor elke klant gaan ze bij Cams Gardens doordacht aan de slag met een tuinontwerp. Zo komen zo voor al hun klanten tot een geslaagde tuin en is er 100% tevredenheid. Een goed tuinontwerp is de basis van jarenlang tuinplezier en is daardoor zeer belangrijk voor de realisatie van je tuin. Alvorens te starten nemen zij graag de tijd om samen met jou de wensen en noden uitvoerig te bespreken. Op basis van alle informatie stellen zij een voorlopig ontwerp op. Heb je zelf groene vingens, Cams Gardens levert het tuinontwerp zodat je zelf aan de slag kan. 
 

Tuinaanleg

Cams Gardens gaat met de grootste zorg de realisatie van uw tuinproject aanpakken, al dan niet opgesplitst in fasen omwille van budgetspreiding of seizoensgebonden activiteiten. Hierbij gaan ze steeds voor jou aan de slag met hetzelfde enthousiasme, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten betreft. Bij de aanleg van je tuin proberen zij bij de materiaalkeuze steeds zo veel mogelijk levende of natuurlijke materialen te gebruiken, in harmonie met de omgeving. Het resultaat is een tuin waar u zich 100 % goed in voelt en waar u nog heel wat leuke momenten in zult beleven.
 

Tuinonderhoud

Wil jij dat je tuin er het hele jaar op zijn best uitziet? Cams Gardens kan hiervoor zorgen, dankzij professioneel tuinonderhoud. Samen met gerenommeerde vakmensen streven zij steevast naar optimale resultaten, waarbij service en kwaliteit altijd centraal staan. Een tuin onderhouden vraagt immers meer werk dan u denkt. Heb je weinig tijd of misschien heb je 2 linkerhanden, dan voert een professionele tuinman van Cams Gardens jouw tuinonderhoud graag voor je uit.
 

Afsluitingen en poorten

Verder kan je bij Cams Gardens terecht voor allerhande afsluitingen en poorten en dit in alle mogelijke materialen van hout tot beton, verkrijgbaar in zowel kleine als grote afmetingen. En ook voor de aanleg van je oprit, terras of vijver bent je bij hen aan het juiste adres. Wens jij je tuin steeds in topconditie te houden? Dan raden zij een regelmatig tuinonderhoud aan, dat zij met plezier voor je uitvoeren.

Ligging en routebeschrijving