Openingsuren

Maandag 23/05 Na afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraak
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Dierenarts Ann Laes helpt uw trouwe huisdier er snel weer bovenop

In de praktijk staat dierenarts Ann Laes klaar voor de verzorging van uw huisdier (hond – kat – knaagdier – vogel). Naast de klassieke geneeskunde hebben zij hun verdiept in de studie van de natuurlijke geneeswijzen zoals phytotherapie en homeopathie.
 

Biologische technologie 

Dierenarts Ann Laes maakt in de praktijk ook gebruik van EM-producten (Effectieve Micro-organismen). Een biologische technologie ontwikkeld op het Japanse eiland Okinawa.
 

Huisdier vlooienvrij

Er wordt veel aandacht besteed aan het geven van preventief advies waarmee soms met eenvoudige middeltjes lastige kwaaltjes kunnen verholpen worden. Wist u bijvoorbeeld dat vlooien helemaal niet van de geur van lavendel houden. Af en toe wat lavendelolie op een doekje in huis druppelen kan al veel helpen om uw huis en huisdier vlooienvrij te houden.
 

Gedragstherapie voor huisdieren

Gedragstherapie is een ander onderwerp dat Dierenarts Ann Laes boeit. Hierbij gaan zij met aandacht en respect voor de natuurlijke levenswijze en behoefte van uw huisdier kijken wat de oorzaak van het gedragsprobleem is, waarna ze dan op zoek gaan naar een geschikte oplossing voor uw probleem. 

Afspraken en inlichtingen zijn mogelijk via telefonisch contact.

(016/20 60 33)

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Vriendelijkste Handelaar Leuven

1000x dank iedereen om me te steunen! Dankzij jullie punten van 9,52/10 ben ik verkozen tot Vriendelijkste Handelaar van Leuven! Jullie steun betekent heel veel!

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dierenarts Ann Laes een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond