Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraak
Dinsdag 06/06 Na afspraak
Woensdag 07/06 Na afspraak
Donderdag 08/06 Na afspraak
Vrijdag 02/06 Na afspraak
Zaterdag 03/06 Na afspraak
Zondag 04/06 Gesloten

Foto’s

Info

Dierenarts Ann Laes helpt uw trouwe huisdier er snel weer bovenop

In de praktijk staat dierenarts Ann Laes klaar voor de verzorging van uw huisdier (hond – kat – knaagdier – vogel). Naast de klassieke geneeskunde heeft zij zich verdiept in de studie van de natuurlijke geneeswijzen zoals phytotherapie en homeopathie.
 

Biologische technologie 

Dierenarts Ann Laes maakt in de praktijk ook gebruik van EM-producten (Effectieve Micro-organismen). Een biologische technologie ontwikkeld op het Japanse eiland Okinawa. Deze EM-producten kunnen hulp bieden bij spijsverteringsproblemen, huidproblemen, chronische ontstekingen enz.
 

Huisdier vlooienvrij

Er wordt veel aandacht besteed aan het geven van preventief advies waarmee soms met eenvoudige middeltjes lastige kwaaltjes kunnen verholpen worden. Wist u bijvoorbeeld dat vlooien helemaal niet van de geur van lavendel houden. Af en toe wat lavendelolie op een doekje in huis druppelen kan al veel helpen om uw huis en huisdier vlooienvrij te houden.
 

Gedragstherapie voor huisdieren

Gedragstherapie is een ander onderwerp dat Dierenarts Ann Laes boeit. Hierbij gaat zij met aandacht en respect voor de natuurlijke levenswijze en behoefte van uw huisdier kijken wat de oorzaak van het gedragsprobleem is, waarna ze dan op zoek gaat naar een geschikte oplossing voor uw probleem. 

Afspraken en inlichtingen zijn mogelijk via telefonisch contact.

(016/20 60 33)

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dierenarts Ann Laes een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond